Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A tegnap seggfeje

2009.02.03. 11:02 idelle

Sajnos elkavartam a valahová a rendszámát, pedig megérdemelné, hogy közzétegyem, sőt, most már tényleg kellene vennem egy fotóapparátot, mert az ilyen szituáció képet is kíván.

Az előző eset után kb. tíz perccel ballagok visszafelé a Bécsi úton, amikor is azt látom, hogy a 17-es villamos fékez (szintén a Leroynál), majd leáll, mert nem fér el.

Mivel egy fekete Renault Megane (a rendszáma K-s volt) úgy gondolta, ő még odafér a kocsisor végére. Ami igaz is volt, mégcsak nem is a sínen parkolt, csakhogy szegény villamos is kilóg valamelyest a sínről, így aztán pár csengetés után a vezető kénytelen volt kinyitni az ajtókat és elbocsátani az utasokat.

Végtelenül sajnálom, hogy a BKV-s sofőrök minden esetben anyagilag felelnek a járműben okozott kárért, mert jelen helyzetben egyszerűen le kellett volna zúzni a kollégát, aztán mehetett volna sírni a Fókuszba, hogy...satöbbisatöbbi.

Nem szép az ilyen gondolat, de kívánom, hogy a rohammentő akadjon el egy ilyen seggfej miatt, amikor életveszélyes állapotban visz a kórházba, bar(át)om!

Szólj hozzá!

Címkék: parkolamagyar seggfejmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr58919859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása