Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

HNC-680 - Seggfejek Gyöngye

2009.11.19. 21:37 idelle

Múlt csütörtökön történt az eset, de méltó a megéneklésre.

A normálisakat leszámítva, egy bizonyos csoportosítás szerint a magyar sofőröknek két altípusa van: az egyik nélkülözi a helyzetfelismerő képességnek, a pozitív értelemben vett kreatívitásnak, a gyors és határozott cselekedni tudásnak a csíráját is.

A másik a magát kiemelkedően kreatívnak, másoknál nagyságrendekkel okosabbnak, találékonyabbnak, összegezve überfaszacsávónak gondoló vagánygorilla. Milyen kár, hogy sokan vannak. Milyen kár, hogy van ilyen egyáltalán.

Képinnen

A címben jelzett neonzöld Honda kisautó fiatal férfi sofőrje - most nem térek ki a kisautót vezető fiatal férfiak frusztráltságból adódó bizonyításvágyára - egyértelműen a második kategóriába tartozik.

A helyszín a Frangepán utca, a reggeli csúcsforgalomban. Köszönhetően többek között a Frangepán-Váci út kereszteződés elbaszottságának (nincs rá jobb szó), reggel nyolc körül elég hosszan áll a sor a lámpánál. Ennek köszönhető az is, hogy a kereszteződésekben - leginkább a Lomb utcánál - folyamatos a bénázás.

Aznap reggel a Váci út felé haladtam. Amikor odaértem a Lomb utcához, onnan balról egy busz próbált kikanyarodni balra, de a lámpánál álló sor miatt nem tudott. Előttem egy fekete Yaris, az előtt egy fehér furgon állt. Már megnyílt az út a busz előtt, de valami miatt még mindig nem mozdult, nem lehetett látni, hogy mi a baj.

Ekkor vágott ki mögülem a faszkalap, elslisszant a közben araszolni kezdő busz és a furgon között - speciel jobbról is jöhetett volna valaki, ha határozottabb - és beáált a lámpához, a balra kanyarodó sávba. Nem hittem a szememnek.

A srác mellett egyébként egy fiatal lány ült, de ezt már megénekeltem. Hosszú, boldog életet kívánok mindkettőtöknek...

2 komment

Címkék: versenyezz megyamagyar seggfejmagyar kicsihülyefiam kénegondolkozni arcátlan kivagyite

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr31519658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.11.20. 12:25:02

"hatvan évvel ezelőtt vidáman osztoztunk haláltáborokba hajtottt honfitársaink hátramaradt vagyonána. a kényes úri népség fotelból nézi végig, ahogy százezrek halnak meg Afrikában a legszörnyűbb kínok között. sokáig nézegettük itt a szomszédban - Európa közepén - a délszláv mészárlást, a XX. század végén. legtöbbünk b*szik a hajléktalanokra, a szegényekre, a lecsúszottakra, a közöttünk éhezőkre."

de aggódj nyugodtan a közlekedési morál miatt. megértem

1:1

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.11.20. 12:47:25

@Slanger: kedves Slanger! köszönöm, hogy kommenteddel mintegy HD minőségben mutattad meg a "a magát kiemelkedően kreatívnak, másoknál nagyságrendekkel okosabbnak, találékonyabbnak, összegezve überfaszacsávónak gondoló vagánygorilla" archetípusát.

üdv: idelle
süti beállítások módosítása