Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Csak egy komment - 2010.12.21.

2010.12.21. 17:07 idelle

II/III írta itt:

Felerősödni látszik a népi-urbánus ellentét. A népi front (vö. forradalom) el kívánja hallgattatni a nyitott, világlátott (vö. felvilágosult) értelmiségi oldalt, mivel maga ilyesmivel nem rendelkezik.

Van egy kellően makacs és önfejű (vö. paraszt) szavazótábora, amelyik olyasfajta ellenséggel kíván leszámolni, amely elszivárgott azzal, hogy faképnél hagyta a pártjait. Erről a népi erők nem vesznek tudomást, szellemharcot vívnak jelen pillanatban is, tudomásul sem véve azt az egyszerű tényt, hogy jelen pillanatban nincs baloldali szavazótábor, éppen ez okból lehetnek most ilyen túlsúlyban. De ők küzdenek, komcsiznak, libsiznek, minden kritikára azzal válaszolnak, hogy a baloldal bezzeg.

Nem, kedves népiek és népiesek, nincs baloldal bezzeg, csak egy fidesz van, amelyik mellett ti akkor is kiálltok, amikor nincs kivel szemben, és azt is elnézitek neki a mániákus harcotok zászlója alatt, amit ellenség hiányában és az ország érdekében nem hogy nem kellene, de legalább annyira ellene kellene fordulnotok, amennyire ezt a baloldali szavazótábor tette a másik pártoldallal szemben. Ha ezt nem teszitek meg akkor, amikor napnál világosabb, hogy a fidesz gyalázatos zsarnoki önkényt épít, akkor rosszabbak, gyávábbak és hazugabbak vagytok, mint az általatok annyira megvetett baloldal. Ugyanis rajtuk ilyet számon kérni nem tudtok.

Ők az önkénynek, az önmérséklet hiányának a jelenleginél sokkalta kisebb megnyilvánulására is nemet mondtak. Ezért lehettek most ti ennyire, ilyen arányban a nyeregben. De élni nem tudtok vele, látható, mire futja belőletek. Bólogatni, tűrni, meghajolni, porban kúszni, és továbbra is csak harcolni valami ellen, ami amúgy már nincs. Szervilis, meghasonlott, opportunista népség vagytok.

Ehhez pedig semmi köze a szociknak, a baloldalnak, a zsidóságnak, az oligarcháknak, a kommunistáknak, a liberálisoknak. Ehhez a gerincnek van köze. Az egykor volt baloldali szavazótábor idén áprilisban jól vizsgázott mindabból, amit nektek még tanulni kell, és aminek a hiánya nevetségesen gyengévé tesz benneteket. Még ha sokan is vagytok.

4 komment

Címkék: komment józan polifika

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr612530634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.22. 14:16:56

Ezt a gyurcsány írta. Vagyishogy írhatta volna. Ami, minden ellenérzésem ellenére semmit sem von le abból, hogy milyen kibaszottul igaz minden sora.

Gyurcsánynak blogolnia kellene. Hagyja a politikát...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.22. 14:50:34

Ja, belinkeltelek, illetve végső soron ezt a II/III-at egy külön posztban a blogomra, utólagos engedelmeddel. Engem nem sokan olvasnak, de az is több, mit a semmi. És ezt mindenkinek olvasnia kéne...

morron 2010.12.24. 22:52:58

teljesen mindegy , ugyanez volt hitlernel is,
mire feleszmelt a birka nep , mar a fasz masik oldalan logott

Dr. No 2010.12.27. 00:32:35

A jobboldal jelszava: a bőrt olyan vastagra kell növeszteni, hogy gerincre már ne legyen szükség.
süti beállítások módosítása