Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Legkevésbé a bevándorlásról...

2015.07.22. 11:42 magyaridióta

Olvasgatom a kommentárokat, meg a kommenteket bevándorlás ügyben, és ha elcsépelt frázissal akarnék élni, azt írnám, hogy nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Az elején igazából egyre szomorúbb lettem, aztán rájöttem, hogy fölösleges. Hogy ez a gyomorforgató öklendezés a magyar rögvaló. Adottság. Olyan, mint az időjárás, megváltoztatni nem lehet. Viszont szolgált egy rendkívül fontos felismeréssel, illetve egy felismerés megerősítésével. Ami persze ugyanúgy nem jó semmire, de legalább a magam fajta elgondolkozik, hogy érdemes-e akár csak a minimális szinten is közügyekkel foglalkozni itthon (nem), vagy valami másra kellene fordítani az egyre fogyó időt (igen).

Szóval gyönnek ezek a "niggerek" (pontosabban: küldik őket, de erről majd később), civilizációs harc van, amelyben meg kell védenünk a kultúránkat. És itt jön az első fontos kérdés: milyen kultúrát?

A keresztény kultúrát? De hiszen éppen ezek az embertelen reakciók mutatják, hogy a kereszténységnek a leghalványabb szikrája sincs meg a magyarok többségében!

Vagy talán a magyar kultúrát (irodalmat, képzőművészetet)? Ugyan már, szerintem 100 magyarból egy ha tudja a Himnusz összes (nyolc) versszakát, vagy a Szózatét (hét). És ki olvas verseket, klasszikus vagy éppen modern magyar írókat? Senki. Napjaink Magyarországa Blikket olvas, és kis Grófót (78.120 like, etdömóment) hallgat. Ezt a kultúrát féltjük a bevándorlóktól, az Iszlám Államtól vagy bárkitől?

Oké, értem én, igazából az életünket féltjük (meg a lányaink tisztaságát az erőszaktól, míg ugyanez gólyatábori viszonylatban már nem annyira rémisztő...). Azt az életet, amely a kilátástalan gürcölésről szól, a tévé bámulásáról, miután megettük az akciós Lidl-párizsit és ráhúztunk a 3%-os sörre. Azt az életet, amelynek nagy részét azzal töltjük, hogy irigylünk másokat. Amelyben tanulni nem akarunk, de magunkat tartjuk a legokosabbnak. Rabszolgaéletet élünk, aminek persze csak részben vagyunk okai, de azt a keveset is tönkretesszük az utálkozásunkkal (szándékosan nem írok gyűlölködést: gyűlölöm  a gyűlölet szót, amit az elmúlt évtizedben sikerült teljesen elcsépelni).

És ha már az észről van szó: azt is tudjuk, hogy mindez - a bevándorlók, az EU, a génmanipuláció, a chemtrail, stb. - csak azért van, mert valakik (Amerika és/vagy a tudjukkik) az életünkre törnek. Azért, hogy elfoglalják a Föld szívcsakráját, elvegyék az ivóvíz-készletünket, stb. Azt már persze nem gondoljuk végig - és olvasni sem vagyunk róla hajlandók -, hogy az Egyesült Államok közel sem mindenható, ennek keretében pedig a legtöbbször képtelen felmérni, hogy egy sokváltozós rendszerben mit fog okozni a közbeavatkozása. Amerika a vietnámi háború óta - sőt, igazából előtte is - kudarcot kudarcra halmoz, leginkább azért, mert nem érti a civilizációs különbségeket, mert képtelen más fejével gondolkozni.

Küldik őket. Persze. A lenézett majomállatokat meggyőzi (megbízza) a CIA (Moszad), hogy árasszák el Európát. Őrület.

A válaszok ennél nyilvánvalóan jóval egyszerűbbek, és unalmasabbak. A válaszok arra a kérdésre, hogy miért most nőtt meg ennyire a menekültek száma. A válasz arra a kérdésre, hogy mitől is fél a magyar társadalom.

Én hadd foglalkozzam csak az utóbbival, az előbbi egy migrációs-rendészeti-geopolitikai problémakör, amelyet az arra hivatott szervek majd kezelnek.

A magyar társadalom kudarcos. Kudarcos mint közösség, és egyénenként is az. Frusztrációinak kezelésére évszázadok alatt egyrészt kifejlesztette azt az elfojtást, hogy mindig más a hibás, másrészt azt a "megoldást", hogy nemcsak okol valakiket a kudarcaiért, hanem a nála is gyengébbeket utálja, megveti, mert abban a viszonyrendszerben ő lehet az "elnyomó".

A bevándorló kérdésre adott reakciók ezzel magyarázhatók. Ül a magyar a gépe előtt, távol Ásotthalomtól, és legendákat sző arról, hogyan akarja a háttérhatalom leigázni az ő kelkáposztaszagú otthonkáját. És utálja a "niggereket", a majmokat, akik elképzelése szerint még nála is sokkal kevesebbet érnek.

Pedig nem magas a mérce.

183 komment

Címkék: nagyonmélyenlévőmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr97642378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tralalala 2015.07.23. 14:20:39

@magyaridióta: nem, de feltűnően nem zavarnak a " sok csökött agyú fidesznyik és neonáci jobbikos" jellegű hozzászólások, ilyenkor egyáltalán nem panaszkodsz egybites világképre, a dolgok bűnös leegyszerűsítésére, ésatöbbire.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:23:25

@tralalala: "Az, hogy ez a destabilizálás tervezett volt, vagy csak félresikerült a demokratizálódási terv, az egyéni hit kérdése."

az átlag ember hajlamos azt gondolni, hogy egyesek (tudjukkik) számára minden előre tervezhető.
én azt állítom, hogy akár az Egyesült Államok tervezési ("jövőbe látási") képessége is eléggé korlátozott.

és ez a tapasztalatok fényében (tükrében) kicsit igazolhatóbbnak látszik, mint hogy egyéni hit lenne.

Csatos Bambi 2015.07.23. 14:24:11

@magyaridióta:

Na figyelj, zsidó!

Amit te itt összehordtál a magyarokról, Kertész Ákos kollégád ennél kevesebbért is kénytelen volt egészen Kanadáig szaladni.

Sorolnám:

- a magyaroknál adottság, hogy gyomorforgatóan öklendeznek (vélemény helyett)
- a keresztény kultúra szikrája sincs meg bennük
- saját kortárs kultúrájuk nincs, kulturális örökségüket nem ápolják
- a lányaik kurvák
- kilátástalanul gürcölnek
- a tévét bámulják
- olcsó párizsit zabálnak
- olcsó sört isznak
- egéász életükben irigykednek
- tanulni nem akarnak
- de magukat mindenkinél okosabbnak tartják
- rabszolga életet élnek
- gyűlölködnek
- utálkoznak
- üldözési mániájuk van (hiszen olyan nincs, hogy TÉNYLEG ártani akarna valaki nekik)
- kudarcos a társadalmuk
- kudarcosak, mint egyének
- frusztráltak
- elfojtják a frusztrációikat
- mindig mást hibáztatnak
- a náluk gyengébbeket utálják
- a náluk gyengébbeket megvetik
- a náluk gyengébbeken hatalmaskodni akarnak

Ezt mind te írtad, így, ebben a sorrendben.

Úgyhogy szerintem pakolj össze, rendelj egy repülőjegyet, és eridj Kanadába, Kertész Ákos fajtársad után.

Még mielőtt valaki kitapossa a beledet, amúgy jó, frusztrált, gyűlölködő, parizerzabáló magyar módjára.

tralalala 2015.07.23. 14:26:33

@magyaridióta: "nem tudom, hogy jön ide az Origo"

Persze, hogy nem tudod.

"én nem fenyegettem senkit, engem viszont - egyfajta érvelésként - már többen is meg akartak verni"

És? Engem is. És akkor mire megyünk az ilyen fasza lövészárkozással, hogy "ez a nemzeti maximum"? Én nemzetinek érzem magam, és nem fenyegettelek meg téged, akkor engem miért sértegetsz?

"vannak csoportjellemzők"
Ja ok, akkor tolvajcigányozni is nyilván szabad, azt se kifogásolnád.

tralalala 2015.07.23. 14:29:32

@magyaridióta: "én azt állítom, hogy akár az Egyesült Államok tervezési ("jövőbe látási") képessége is eléggé korlátozott."

Akkor hogy tisztázzuk, te is elképzelhetőnek tartod, hogy az arab tavasz mögött volt titkosszolgálati akció? Gratulálok, te MÁRIS egy konteóban hiszel, hiszen az, hogy az arab világ a demokrácia iránti vágyában egyszeriben fellázad, az még neked is túl hihetetlen, ezért egy hihetőbb magyarázatot kreálsz.

No, haladunk.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:30:59

@tralalala: sok csökött agyú fidesznyik van ebben az országban és a jobbikosokat is elég nehéz lenne antifasizmussal "vádolni".

a poszt kiinduló alapja az általános "nemzeti" utálat volt, e tekintetben mondjuk a kisebbséghez tartozom, az utált balliberálisok táborába. persze, hogy jobban zavar a "győztesek" kórusa, mint a "vesztesek" rinyálása.

én nem utálok senkit, de megdöbbent, hogy az átlag magyar milyen könnyen igazodott az illiberális államhoz, sőt mi több: milyen könnyen átvette, átveszi, és szajkózza a kormányzati kommunikációt.

sokszor elhangzik,hogy a kormány mennyire ostobának tartja a saját népét, és rendkívül sok reakció alapján ebben összességében nem is nagyon tévednek.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 14:33:34

@magyaridióta: addig örülj amíg a családfád villantása nélkül irkálhatsz.

sanyix 2015.07.23. 14:34:02

@magyaridióta: átlag magyar nem igazodott az illiberális államhoz, hanem a bajsza alatt morog.

Akik igazodtak, mindig is agyhalottak fütyiszesek voltak.

tralalala 2015.07.23. 14:34:20

"sok csökött agyú fidesznyik van ebben az országban és a jobbikosokat is elég nehéz lenne antifasizmussal "vádolni"."
+
" egen, ti az egyszerű gondolatokat szeretitek.
négy láb jó, két láb rossz. fekete, fehér. tudom. "

.... Na jó, egy kicsit még azt hittem, hogy értelmes vagy, de tévedtem, további jó sírdogálást meg magyarázkodást, hogy a te fekete-fehér világlátásod miért sokkal árnyaltabb mégis, mint a másik oldal ostoba fekete-fehér világlátása...

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:37:54

@tralalala: "És akkor mire megyünk az ilyen fasza lövészárkozással, hogy "ez a nemzeti maximum"?"

a saját tapasztalataim - mivel évek óta nem olvastam az Origót - alapján a hős Magyarok akarják verni a magam fajta nemzetellenes liberálisokat, innen a lövészárkos megfogalmazás.

"Ja ok, akkor tolvajcigányozni is nyilván szabad, azt se kifogásolnád."

látod, ez egy érdekes kérdés. persze a "cigánynyilvántartás" hiánya miatt nem tudjuk, hogy az egyes bűncselekmények elkövetői között mekkora a cigányok és a nem cigányok aránya. nem lennék meglepve, ha mondjuk a kis értékre elkövetett lopásoknál felülreprezentáltak lennének a cigány elkövetők.
EZZEL SZEMBEN, a közelmúltig elmondhattuk, hogy a nagy értékre elkövetett lopásoknál, százmilliós hűtlen kezeléseknél 0% volt a cigány elkövetők aránya. aztán jött Farkas Flórián.
a tolvajcigányozóknak meg a százmilliárdos tolvajnemcigányok nem számítanak. kinek mi a prior, ugye...

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:40:15

@Csatos Bambi: én csak szeretnék zsidó lenni in some aspects, de nem vagyok az.

"- a lányaik kurvák"

ezt nem tudom, miből szűrted le.

"Még mielőtt valaki kitapossa a beledet, amúgy jó, frusztrált, gyűlölködő, parizerzabáló magyar módjára."

na tessék (sóhajt)...

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:43:21

@tralalala: "te is elképzelhetőnek tartod, hogy az arab tavasz mögött volt titkosszolgálati akció?"

honnan tudjam, mi történt pontosan?

Irak meg Afganisztán esetében egy csomó nyilvánvaló jele, ténye van az amerikai beavatkozásnak.

én pont azt mondom, hogy szerintem, amikor valaki fegyvert ad el a Közel-Keletre vagy elkezd támogatni egy-egy kormányellenes erőt, akkor nagyon korlátosan látja csak, mi fog történni.

Amerika a gazdasági érdekei miatt belenyúlkál mindenbe, a titkosszolgálatok meg amúgy is egyénieskednek néha.

majd egyszer kiderül, hogy mi volt (van). :-)

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2015.07.23. 14:44:29

@Csatos Bambi:
Ez odabaszott...... :)

A cikkírónak: Lehet nagyon elkeserítő amit mondok, de őszintén mondom, ha bármi zűrzavar van, első a családom a fiaim. Senki és semmi nem érdekel csak a túlélésük, boldogulásuk. Amikor azt látom, hogy teljesen feneketlen kútba öntünk pár pohár vizet azzal a felkiáltással, hogy csordultig! akkor ott nagyon nincs rendben valami.
Nem nyakló nélkül kell befogadni a teljesen tudatlan a mi világnézetünktől totálisan idegen embertömegeket, hanem abban kell segíteni, hogy az ő otthonukban rend legyen.
Ja, hogy ezt a szart a nagy gyarmattartó kedves nyugat európa csinálta! Akkor ezt nekik kell megoldani. Mi ebben segíthetünk, építhetünk, taníthatunk, de OTT. Nem itt. Ha megnézem azt, hogy nekünk is van jó pár tanítandó népcsoportunk akkor látjuk, hogy milyen sikerrel lehet számolni a most beözönlőkkel...
Ne legyünk álszentek!

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:44:50

@.Gordon Gekko.: "addig örülj amíg a családfád villantása nélkül irkálhatsz."

1) nem egyszer a családfázós hőzöngők lepődnek meg legjobban a saját családfájuktól. :-)

2) gondolod, hogy eljön a pillanat, amikor majd te mondhatod meg, ki mit csinálhat? nem nagyon hiszem.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 14:56:48

@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt: "Nem nyakló nélkül kell befogadni a teljesen tudatlan a mi világnézetünktől totálisan idegen embertömegeket"

azt gondolom, ez nem is cél. van egy helyzet, amit meg kell oldani. és ne legyen kétségünk a felől, hogy kerítéssel (főleg egy Magyarország területére épített kerítéssel), meg Szerbiába való visszatoloncolással meg lehet oldani a problémát.
aki menekül, vagy a jobb élet reményében elhagyta a hazáját, azt nem lehet ilyen eszközökkel visszafordítani.
és itt jön a keresztény, kulturált Európa legnagyobb keresztje: mindezt emberségesen kell kezelni. persze, egyszerűbb lenne kirakni őket Afrika partjaitól ötszáz méterre, a nyílt tengerre, nem beszélve az egyéb "hatékony" megoldásokról, de ezt nem tehetjük meg. már csak azért sem, mert ez önmagában semmiféle megoldást sem jelent.

"Ja, hogy ezt a szart a nagy gyarmattartó kedves nyugat európa csinálta! Akkor ezt nekik kell megoldani. Mi ebben segíthetünk, építhetünk, taníthatunk, de OTT."

tekintve, hogy Európa része vagyunk, a normális megoldásban nekünk is részt kell vennünk. és mehetünk ODA, ha onnan meg IDE jönnek.

"nekünk is van jó pár tanítandó népcsoportunk"

ne tegyünk úgy, mintha a nép nemcigány, nemzsidó, nemliberális, nembaloldali (tetszőlegesen folytatható) részével minden rendben lenne a tanultság tekintetében!

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 14:56:51

@sanyix: Ja biztos ezért van h a Fideszt max a jobbik veri meg 2018ban, ha egyáltalán.

Mert tőlük várják a liberális államotokat. Aha.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 14:58:21

@magyaridióta: a te családfád viszont senkit sem lepne meg...;)

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:03:16

@tralalala: "sok csökött agyú fidesznyik van ebben az országban"

menjél fel a fideszes fórumokra, és az ott tapasztalható rendkívül magas szellemi színvonal ellenére próbáld cáfolni ezt. nincsenek kevesen, több százezren vannak, akiknek a Fidesz egy vallás. márpedig a vallásosság az agy vagy legalábbis a gondolkodás egy részének elcsökevényesedésével jár.

"a jobbikosokat is elég nehéz lenne antifasizmussal 'vádolni'."

ugye nem téveszt meg a cukiságkampány, és nem engedi elfelejteni, hogy zsidók listázásáról, a Duna-parti cipőkbe köpésről, a gárda masírozásáról, stb. is szól a Jobbik?

szóval, szerintem nem kell hisztizni.

és még valami: ha valaki a Fideszben látja a számára kedves politikai erőt, ám legyen. de hogy egy fél ország megy el a Fidesz mocskai mellett, hogy gyakorlatilag nincs kritikus hang, hogy majd' mindenki bent áll a sorban, azt nehéz lenne cáfolni. szerintem.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 15:05:10

Abból lehet tudni, hogy soha nem lesz szabadon választott ballib kormány mo.-n, amilyen következtetéseket a ballib agytröszt levont a 2008as, 2010es, 2012es és a 2014es választási katasztrófájukból.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:06:43

@.Gordon Gekko.: "a te családfád viszont senkit sem lepne meg...;)"

mit értesz ez alatt?

anyai ágon sokad íziglen paraszti származású vagyok (tudom, látszik), nagyapám kulák volt.

apai ágon kun származású vagyok, nagyapám református lelkész volt, "följebb" gazdálkodók voltak szintén.

sajnos sehol egy Rockefeller, de cserébe még egy Orsós sem.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:07:43

@.Gordon Gekko.: azt már tudjuk, hogy ez az egyetlen örömed. más valami?

"a ballib agytröszt"

milyen hülyeségeket beszélsz! megnevezed a nem létezőt?

Csatos Bambi 2015.07.23. 15:16:27

@Tudományos libsizmus:

Szeretném tudni, hogy ha valaki nyitna itt az Indexnél egy blogot

- azzal a webcímmel, hogy zsidoidiot.blog.hu
- azzal a címmel, hogy "zsidó idióta"
- azzal az alcímmel, hogy "maga biztos zsidó"
- azzal a nickkel, hogy "zsidóidióta"

és elkezdené rajta mocskolni a zsidókat, akkor az a blog

- hány napig élne, mielőtt töröltetik?
- hányszor kerülne ezalatt az Index címlapjára?
- hányan próbálnák azalatt a posztolót a bíróság elé rángatni uszítás vádjával?

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:22:54

@Csatos Bambi: te például miért vagy zsidófóbiás? személyes élmények hatására vagy ez jutott?

sanyix 2015.07.23. 15:23:04

@.Gordon Gekko.: igen, azért van az, hogy a 10 millió emberből 1,5 milla szavaz a fütyiszre(bár lehet hogy ennyi se, és azok egy része is csak úgy "jobb híján").
A többség undorodik tőletek mint a gyurcsányéktól... hiszen ugyan olyanok vagytok, elkúrás, lopkodás, mutyi, pofázás.

Csatos Bambi 2015.07.23. 15:34:49

@sanyix:

" a 10 millió emberből 1,5 milla szavaz a fütyiszre"

Ezt komolyan gondoltad? :D

1. Magyarország lakosságának a száma 10 millió. Azon belül 8 millió nagykorú választásra jogosult van.

2. A biztos szavazók körében a Fidesz 28-30%-on áll. Ez 2 millió 400 ezer BIZTOS szavazó.

3. A Jobbik a biztos szavazók körében stabil 16%-on áll. Ez 1 millió 300 ezer biztos szavazó.

4. Ez összesen 3 millió 700 ezer ember, aki BIZTOSAN szavazna, és BIZTOSAN NEM a "demokratikus" oldalra.

5. Velük szemben a "demokratikus" oldalnak MINDÖSSZESEN 1,5 millió biztos szavazója van.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:43:14

@Csatos Bambi: tehát a többség egyetért a kirekesztő, antiszolidáris, a felzárkóztatást ellenző (Fidesz-KDNP) valamint a szalonnáci (Jobbik) politikai ideológiával.

végül is, ez nem nagyon cáfolja az általam leírtakat...

Csatos Bambi 2015.07.23. 15:45:55

@magyaridióta:

"Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom. Csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó." (Márai Sándor)

Csatos Bambi 2015.07.23. 15:49:18

@magyaridióta:

"tehát a többség egyetért a kirekesztő, antiszolidáris, a felzárkóztatást ellenző (Fidesz-KDNP) valamint a szalonnáci (Jobbik) politikai ideológiával."

- Milyen "kirekesztésről" beszélsz?
- MIlyen "antiszolidaritásról" beszélsz?
- Miféle "felzárkózás ellenzéséről" beszélsz?
- Miféle "szalonnácikról" beszélsz?

Ezek a TE kategóriáid, amiket HAZUG módon próbálsz ráhúzni más emberekre.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 15:53:12

@magyaridióta: milyen felzárkózásra gondolsz? Mihez kell felzárkózni?

2014ig tartott a ballib csőd maradványait eltakarítani....

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:54:57

@Csatos Bambi: "Ezek a TE kategóriáid, amiket HAZUG módon próbálsz ráhúzni más emberekre."

pártok alapvető ideológiájáról beszéltem.

"Milyen "kirekesztésről" beszélsz?"

például, amikor a főideológus arról beszél, hogy a baloldal (a baloldali emberek) nem a nemzet része.

"MIlyen "antiszolidaritásról" beszélsz?"

például ahogyan a hajléktalanjainkkal bánnak, vagy ahogyan jobbágysorba taszítják a közmunkások egy részét. vagy ahogy hergelnek a bevándorlók ellen.

"Miféle "felzárkózás ellenzéséről" beszélsz?"

a szegregációról, az oktatási rendszer elittámoagtóvá tételéről, stb.

"Miféle "szalonnácikról" beszélsz?"

a zsidókat listázni akaró vagy éppen a Duna-parti cipőbe köpködő jobbikos képviselőről, a cigányokat gettósítani akaró szemléletről, a gárda masírozásáról, ilyenekről.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 15:55:48

@.Gordon Gekko.: "2014ig tartott a ballib csőd maradványait eltakarítani.... "

várjál csak, ha 2028-ba lesz egy kis lejtmenet, akkor is Gyurcsány lesz hibás, szóval ne siesd el ezt a dolgot.

sanyix 2015.07.23. 16:03:23

@Csatos Bambi: húha nagy a sötétség. Kezdjük ott, hogy a szazazójoggal rendelkezők fele nem megy el szavazni (nincs mire. És ennek a maradéknak 25%-a szavazna a fütyiszre.

2014-ben a fütyiszre 2264780 barom szavazott(külföldről érkező szavazatokkal együtt), és azóta sok ilyen barmot vesztett. Jobbikra kerek 1 milla szavazott.
Erre jön rá a maszop 1,3 millával.

Tehát több mint 5 millió magyar, még csak protestszavazásnál sem hajlandó a kommer koalára(fütyisz-maszop), és a putyinpincsikre(jobbik) szavazni.

Egyébként meg lebuktál fütyiszmaki... túltoltad a fütyisznyalást.
Sebaj, mindegyikőtök "én jobbikos vagyok de..." színházzal kezdi az agitátori feladatát.

@.Gordon Gekko.: nem kérdeztél semmit...

Csatos Bambi 2015.07.23. 16:14:33

@sanyix:

helyesen:

Az adatok a biztos szavazók HELYETT a teljes lakoságra vonatkoznak. A TELJES választói körben mindig KISEBB a százalékos támogatottság.

1. Magyarország lakosságának a száma 10 millió. Azon belül 8 millió nagykorú választásra jogosult van.

2. A teljes választói körben a Fidesz 28-30%-on áll. Ez 2 millió 400 ezer szavazó.

3. A Jobbik a teljes választói körben stabil 16%-on áll. Ez 1 millió 300 ezer szavazó.

4. Ez összesen 3 millió 700 ezer ember, aki ha szavazna, NEM a "demokratikus" oldalra szavazna.

5. Velük szemben a "demokratikus" oldalnak a teljes választói körben MINDÖSSZESEN 1,5 millió szavazója van.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 16:32:07

@magyaridióta: amig gyurcsany elötti szintre süllyed az adóssag, addig siman.

Szóval mihez kell felzarkozni?

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 16:40:58

@.Gordon Gekko.: "amig gyurcsany elötti szintre süllyed az adóssag"

háát, amilyen úton haladunk, ez nem lesz egy könnyű menet.

"Szóval mihez kell felzarkozni?"

a leszakadó társadalmi rétegek felzárkóztatásáról illetve az azzal kapcsolatos kormányzati érdektelenségről beszéltem.

2015.07.23. 16:44:43

Egyvalamit kell csak megfigyelni, de azt jó alaposan. Azt, hogy mi történik mostanában Európa azon részein, ahol sok muzulmán bevándorolt él. Túlszaporodták a helyi közösségeket, nem integrálódtak, soha nem is állt szándékukban, kialakították a maguk gettóit, nem tartják magukra nézve kötelezőnek az adott állam törvényeit és mindenkit megpróbálnak muzulmán hitre és az ő erkölcsi hozzáállásukra erőszakosan áttéríteni. Lásd azon svéd biciklis lány esetét, aki rövidnadrágban kerékpározni mert a városban. A muzulmánok majdnem meglincselték, mert nem burkában járt.
Ezt akarjátok? Tényleg?
Az intelligencia egyik ismérve, hogy tanulunk a múltban elkövetett hibákból. Lásd 1526, mohácsi vész, a nemzet urainak széthúzása miatt csatavesztés és 150 évnyi muzulmán megszállás. Következmények? Bagatell, az ország megszállt részeinek elnéptelenedése, mivel a megszállók a nem muzulmán hívő magyar lakosság jelentős részét KIIRTOTTÁK.
Ezt akarjátok? Tényleg?
Mert akkor szimplán hazaárulók vagytok és kötélen a helyetek.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 16:51:23

@1234567890987654321: "Mert akkor szimplán hazaárulók vagytok és kötélen a helyetek."

na, megint egy erőszakoskodó, és még én vagyok fóbiás.

"és mindenkit megpróbálnak muzulmán hitre és az ő erkölcsi hozzáállásukra erőszakosan áttéríteni."

ja, szegény németek, nem győznek kitérni a muzulmán hittérítés elől.

az a helyzet, hogy Magyarországon például nem akarnak maradni, de te azért csak féljél.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 16:54:40

@magyaridióta: nem érdekelnek a cigányok, ok az osszefogas partjaibok valogathatnak.

Amig van szarazteszta

sanyix 2015.07.23. 17:05:32

@Csatos Bambi: jólvan fütyiszmaki, kábítsál mást...
https://hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_magyarországi_országgyűlési_választás#Az_orsz.C3.A1gos_list.C3.A1s_v.C3.A1laszt.C3.A1s_eredm.C3.A9nye

egyébként leszarom a "demokratikus" oldalt, a lényeg az, hogy a többség nem kér a tolvaj maffiapártodból...

Bobby Newmark 2015.07.23. 17:05:56

@Void Bunkoid: Hát, ugye, ez akkor azt jelenti, hogy a címkéző hülye mint a segg.

2015.07.23. 17:08:07

@magyaridióta:
Én nem vagyok erőszakos. Objektíven megállapítom, ha szándékosan, valamilyen előnyért (pénz, hatalom, ...) azt akarod, hogy a muzulmánok átvegyék Európában a többség szerepét és kiirtsanak minket, akkor úgy járunk jobban, ha mi téged irtunk ki és életben maradunk. Önvédelem, csoportszinten, mert mi nem akarunk eltűnni a világ ezen szegletéből emberbaráti szólamokat hangoztatva. Az én feleségem nem fog burkát hordani 30 év múlva csak azért, hogy most elég PC legyen a hozzáállásom. Egyébként muzulmán rémuralmat ne Németországban, hanem Svédországban kutatgass. Rászolgálsz a nevedre, tényleg idiótának tűnsz. Mosdatod a szerecseneket. És ügyesen csúsztatgatsz. Csak tudnám, ki fizet meg titeket ennyire?

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:08:37

@.Gordon Gekko.: na látod, ez egy rossz, általánosított (jobbikos) vélemény, mármint, hogy a leszakadó társadalmi rétegek a cigányok.

ha csak azt vesszük, hogy legalább 3 millióan élnek a szegénységi küszöbön illetve alatt, akkor illene foglalkozni velük. főleg, hogy a számuk nem csökken.

te ugyanazt a fideszes (jobbikos) ideológiát követed, amit kritizáltam, ez által visszaigazoltad az általam leírtakat. ennek az ideológiának pedig az a lényege, hogy "akinek nincs semmije, az annyit is ér", tehát hogy nekem, akinek adottak a lehetőségeim és a képességeim a boldogulásra, nem kell foglalkoznom azokkal, akiknek ez nem vayg nem annyira ad(at)ott.

márpedig ez egy rossz szemlélet. szerintem.

Tudományos libsizmus 2015.07.23. 17:10:41

@Csatos Bambi:
Ez jó kérdés, igen.

Nem is szólva, mi lenne, ha börtönnel büntetnék a trianoni békediktátum relativizálását, pláne igazságosnak nevezését.

Bobby Newmark 2015.07.23. 17:11:09

@1234567890987654321: Ez aranyos, hazaárulózni, mikor egy szűk baráti kör módszeresen fosztja ki az országot...

Ha átengedni a menekülteket az országon hazaárulás, akkor hagyni a Fidesznek amit csinál, sőt, tapsolni hozzá, az micsoda?

2015.07.23. 17:13:56

@1234567890987654321: Ja és nem félek. Ha majd harcolni kell, bárki ellen is, muzulmánok, oroszok, ufók, vagy az Atyaúristen maga, én ott leszek a frontvonalon, hogy megvédjem a hazámat és szeretteimet. Gondolom, téged fölösleges lesz ott keresni, az elsők között fogsz vinnyogva elszaladni. Passzol rád a neved, egyre jobban tetszik.
Visszatérve a menekültekre... Felőlem befogadhatjuk mind a hatvanezret akár, ha ott maradnak az elkerített sátortáborukban és a harcok csitultával visszatérnek szülőföldjükre. Mert itt nem maradhatnak. Ha kell, pénzt és kaját is adok nekik. Ha utána örökre hazamennek, mert itt csak vendégek lehetnek. Egy időre.

.Gordon Gekko. 2015.07.23. 17:13:57

@magyaridióta: a leszakado tarsadalmi retegek a ciganyok. De ez 50 eve van igy, nem uj.

2015.07.23. 17:17:01

@Bobby Newmark: Figyelj, ha kinyírod a FIDESZ vezérkart, megiszok veled egy sört, ok? De csak akkor, ha előtte ráviszed a szálkeresztet imádott MSZP-SZDSZ-DK-EGYÜTT-LMP-JOBBIK (a kiválasztott aláhuzandó) vezetőidre is.

Tudományos libsizmus 2015.07.23. 17:18:24

@Csatos Bambi:
Messziről látszik, hogy nem vagy ideológiailag elég képzett.

Ugyanis ha a libsik győznek, akkor mindig a leadott szavazatokat kell figyelembe venni.

Ellenben amikor nem ők győznek, olyankor automatikusan megfordul a szabály és a le nem adott szavazatokat kell megszámolni.

Sajnos nem ismered a fejlett liberalista társadalom működését, ami súlyos hiba és egyáltalán örülj neki, hogy a liberalizmus relativizálást még nem bünteti a törvény.

Bobby Newmark 2015.07.23. 17:22:15

@1234567890987654321: Én a Dunába lőnék mindenkit, aki az elmúlt 200 évben politikus volt, kivétel nélkül, szal ezzel a Gyurcsányozással eléggé mellélőttél.

Politikusnak olyan ember áll, akinek büdös a munka, a segg viszont nem.

Tudományos libsizmus 2015.07.23. 17:23:06

@1234567890987654321:
Az Opera és az Oktogon közötti szakasz bőven elég lesz nekik az Andrássy úton.

tralalala 2015.07.23. 17:30:03

@magyaridióta: "nem lennék meglepve, ha mondjuk a kis értékre elkövetett lopásoknál felülreprezentáltak lennének a cigány elkövetők.
EZZEL SZEMBEN, a közelmúltig elmondhattuk, hogy a nagy értékre elkövetett lopásoknál, százmilliós hűtlen kezeléseknél 0% volt a cigány elkövetők aránya. "

Még erre reagálok, mert ez akkora butaság....

Vajh' ez azért van, mert a cigányok, bár kis értékre talán jobban harapnak, azért vannak annyira morálisan tiszta, őszinte emberek, hogy százmilliókat nem lopnak el mégsem?

Vagy egyszerűen nincs lehetőségük ellopni ezeket?

Pl. Magyarországon nagyon kevés a pisztollyal elkövetett gyilkosság, az Usában pl. sokkal több. Ez azért van, mert a magyarok ennyivel jobb, higgadtabb, civilizáltabb emberek? Vagy látunk itt azért egy másik okot is?

Úristen ember, alapvető dolgokat nem gondolsz végig.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:33:23

@1234567890987654321: persze, annak veszélye, amit írsz, gyakorlatilag minimális, csak valakiknek az az érdeke, hogy ezt a szar dumát nyomjátok.

"Egyébként muzulmán rémuralmat ne Németországban, hanem Svédországban kutatgass."

nem véletlenül írtam Németországot, ott egy kicsit régebb óta kezdődött a muzulmán invázió. persze szélsőértékekkel is lehet érvelni, de nem biztos, hogy ez a jó irány.

"Csak tudnám, ki fizet meg titeket ennyire?"

engem a cégem. igaz, nem a bevándorló kérdéssel kapcsolatban. ti viszont meggyőződésből vagytok sík h...elfogultak.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:35:10

@tralalala: "Úristen ember, alapvető dolgokat nem gondolsz végig."

ezt arra írtam, drága barátom, hogy miközben a magyar társadalom egy részében a "cigánybűnözés" axióma, azonközben a "magyarbűnözés" bocsánatos. vagy nincs is.

tralalala 2015.07.23. 17:35:25

@magyaridióta: mondom, pont ezt csinálod, kiemelsz személyeket meg helyzeteket, azokat általánosságban ráhúzod az "ellenfélre", aztán már ott is vagy a "mi jók vagyunk, ők gonoszak" világlátásnál, amit amúgy kárhoztatsz. Nevetséges és/vagy szomorúan szánalmas.

Tudományos libsizmus 2015.07.23. 17:36:02

@magyaridióta:
"Irak meg Afganisztán esetében egy csomó nyilvánvaló jele, ténye van az amerikai beavatkozásnak."

Nem mondod!

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:36:17

@Tudományos libsizmus: "Nem is szólva, mi lenne, ha börtönnel büntetnék a trianoni békediktátum relativizálását, pláne igazságosnak nevezését."

ha engem kérdezel, a holokauszt tagadását nem büntetném. és a kommunizmus bűneinek tagadását sem. ugyancsak nem büntetném a tiltott önkényuralmi jelképeket sem.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:37:25

@1234567890987654321: "Gondolom, téged fölösleges lesz ott keresni, az elsők között fogsz vinnyogva elszaladni."

nem fogok vinnyogni.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:37:58

@.Gordon Gekko.: "a leszakado tarsadalmi retegek a ciganyok. De ez 50 eve van igy, nem uj."

nem ártana néha ismerkedni a valósággal...

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:40:17

@tralalala: "aztán már ott is vagy a "mi jók vagyunk, ők gonoszak" világlátásnál, amit amúgy kárhoztatsz. Nevetséges és/vagy szomorúan szánalmas."

tehát az agyhalott fideszeseket észrevenni és kikarikírozni, az nem lehet.

"sok csökött agyú fidesznyik van ebben az országban" - írtam. ebben mi nem igaz?

Tudományos libsizmus 2015.07.23. 17:40:43

@magyaridióta:
"én csak szeretnék zsidó lenni in some aspects, de nem vagyok az."

Kedves sábeszgój barátom. Írd nyugodtan magyarul, megértjük úgy is.

Jókat lehet röhögni rajtatok, amikor angolul karattyoltok (igen gyakran mellesleg hibásan) és azt hiszitek, ettől valami kibaszott okosak lettetek.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:40:48

@Tudományos libsizmus: "Nem mondod!"

gondolom, összefüggésében nem olvastad.

2015.07.23. 17:41:11

@Bobby Newmark: No ezzel bevallom megleptél. Nem követem a blog.hu iróinak munkásságát. Azért a 48-as szabadságharc politikusait szerintem életben kéne hagyni. Viszont kéne nekik adni egy kis légi támogatást modern eszközökkel, hogy lerázhassák a Habsburg rabigát végre és a betörő orosz cári csapatokkal is leszámolhassanak. Elég más lett volna a történelem, ha a 48-as szabadságharcban győzünk és nem szaggatjuk később a közös múltat darabokra nemzetiségi határok és a legyőzőink kénye-kedve szerint. Még tán első világháború sem lett volna. Ez sajna elúszott és valószínűleg párszáz évig még igy marad. Mármint ha lesz még Európa akkor.
Ja és ne add a számba a Gyurcsányozást, légyszi. Még a jobbikot is felsoroltam, hátha az a kedvenced. Pedig csak a halott politikus a jó politikus, a mai magyarországon. Aztán majd importálunk svájci másodvonalbelieket. Azok kevésbé korruptak és jobban értenek hozzá.

tralalala 2015.07.23. 17:44:51

@magyaridióta: És miért lehet ez?

Mert a magyar alávaló, rasszista, náci? Ezért? Vagy lehet más oka szerinted?

Te figyi, gondold már meg, ha egy polgármester ellop húszmilliót, és emiatt nem lesz kijavítva a közvilágítás, akkor ez szívás.

Ha egy cigó leüt a mobilodért, akkor a mobilod értéke nincs 100e forint. Tehát ez fél százaléka a lámpás sikkasztásnak.

Veled melyik történjen meg?

Szerinted az emberek melyiktől idegesebbek? Ha nem ad a boltos számlát, vagy a cigány család ordibál a tesco közepén? Ha a fehér gyerek letöltött zenét hallgat, vagy ha a cigó verekszik az iskolájában?

Nem, nem, nem. Te csak ragaszkodj ahhoz, hogy a csaló polgármester meg a torrentező hülyegyereik milliós károkat okoz, a rabló-verekedő emberek meg sokkal kisebbet, tehát a buta rasszista magyarokat csak azért zavarja az utóbbi, mert buta rasszisták.

tralalala 2015.07.23. 17:47:22

@magyaridióta: "írtam. ebben mi nem igaz? "

Természetesen azt nincs merszed leírni, hogy minden fideszes fasz, stb, ilyenkor jön a mellébeszélés. Azt sugallod, de nem mondod ki. Látványosan tiltakozol, ha a te táborodra általánosítanak, sunyin csöndben vagy, ha a másik táborra megy ugyanez.

Fölösleges ilyenkor a pártatlan, higgadt úriembert játszanod, nyakik vagy az egyik oldal lövészárkában, és onnan kiabálsz, hogy miért lőnek.

sanyix 2015.07.23. 17:47:58

@Tudományos libsizmus: Igen nálatok már csak így van(mindig mondom, hogy ti olyanok vagytok mint a "ballibsik"), mindig az a szám számít ami nektek jobb a pártotoknak, vezéreteknek.
Nekem viszont mindig ugyan az számít, nem váltogatom a véleményem, mert nem bálványozok pártokat, és nem vágyom ideológiai vezérekre sem.

Ti fütyiszkommerek, és "ballibsik" ilyenek vagytok.

Csökken a GDP, akkor "nem számít", "az csak egy szám" ellenben ha nő a gdp, akkor megfordul a szabály, akkor már nagyon is fontos.

Kormányon túl sok adatot kérnek le a mutyikról, az "rossz, a hivatalnokoknak túl sokat kell foglalkozniuk az adatok összeszedésével", ellenzékben 2008-ban viszont nem volt gond egy nap alatt 1300 kérdést benyújtani, akkor nem számított mivel foglalkoznak a hivatalnokok.

Kormányon nem számít a korrupció és a mutyi, viszont ellenzékben égető probléma.

A gázszerződés titkosítása puccs a magyar nép ellen www.youtube.com/watch?v=KMDqJApL5pU
De amikor a fütyisz titkosítja a gázszerződést, vagy a paksi szerződést, az ok :D

Ellenzékben még hőbörgés, hogy "az autósok a kormány fejőstehenei, csökkenteni kell az üzemanyagok árát", kormányban pedig útdíj kivetése, és az üzemanyagárak nem csökkentése :)

Ezért is nevezem a magatokfajtákat gerincelen hulladék embernek. És mint ilyen gerincelen hulladékok, a példaképeitek is a gerinctelen hulladékok "legjelesebb" képviselői, a politikusok, az emberiség söpredéke.

@Bobby Newmark: nem érted a lényeget: az "elvtársak" szerint mindenki aki nem velük van az ellenség. Mondhatsz bármit, ők így hiszik, erre van kapacitása a csöppnyi agyacskájuknak. Ha nem vagy fütyiszes, akkor ballibsi vagy. Ha nem vagy ballibsi, akkor náczy fütyiszes vagy. Ha nem vagy jobbikos, akkor zsidó/ballibsi vagy.

tralalala 2015.07.23. 17:50:30

@sanyix: "Ha nem vagy fütyiszes, akkor ballibsi vagy. Ha nem vagy ballibsi, akkor náczy fütyiszes vagy. Ha nem vagy jobbikos, akkor zsidó/ballibsi vagy."

Szerencsére vannak még ilyen egyedi hópihék mint Te, akik soha semmilyenek, ezért mindig mindent fikázhatnak. Az ilyenektől halad előre ez az ország.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:51:40

@tralalala: ne idegeskedj!

egyrészt így lettünk szocializálva.

másrészt - ahogy írod is - a közvetlen kár érzékenyebben érinti az embert, mint a közvetett, aminek a nagyságrendjét sokszor felfogni sem képes.

én még emlékszem a '80-as évekre, amikor a nagyanyám falujában - igaz, ez a Dunántúlon van - a cigány asszonyok a magyar asszonyokra akartak hasonlítani, például öltözködésben. ennek az is oka volt, hogy egzisztenciálisan stabilabb alapokon álltak.

lehet, hogy neked nem fájnak az ellopott százmilliárdok, de nekem azért is, mert egy sokkal ésszerűbb politizálással (elmúttharmincév) a "cigánybűnözés" sem lenne ekkora rizikófaktor.

ezt elpuskáztuk.

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2015.07.23. 17:53:36

Csakis a „fajtiszta”, nem befogadó országok lehetnek sikeresek, mint pl. Bolgárország.

Errefelé a Дфсйщкйжбим (bulgár KSH) adatai szerint a lakosság összetétele:

97% bolgár
1,9% angol
2% örmény
0,7% afrikaans
1,13% lett
0,09% magyar

Ugyaninnen a további adatok:

GDP arányos államadósság: 39%
Átlagos jövedelem: br. 1 345 leva/hó (2 999 EUR)
Medián jövedelem: br. 2 119 leva/hó (2 871 EUR)
GNI: 29 907 USD/év
Államháztartás hiánya: 1,1%

Vajon mi lehet akkor a siker kulcsa, kitalálod?

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 17:53:56

@tralalala: "Látványosan tiltakozol, ha a te táborodra általánosítanak, sunyin csöndben vagy, ha a másik táborra megy ugyanez."

nekem legutóbb '96-ban volt táborom, az is a Tiszán. vízi.

én a balliberálisokat övező felebaráti szeretet jegyében örülhetek, hogy még nem vertek össze.

ehhez képest hogy a fideszesek hülyék, szerintem finom dicséret.

"nyakik vagy az egyik oldal lövészárkában, és onnan kiabálsz, hogy miért lőnek."

melyik is ez az oldal?

2015.07.23. 17:55:27

@magyaridióta:
>persze, annak veszélye, amit írsz, gyakorlatilag
>minimális, csak valakiknek az az érdeke, hogy ezt a
>szar dumát nyomjátok.
>"Csak tudnám, ki fizet meg titeket ennyire?"
>engem a cégem. igaz, nem a bevándorló kérdéssel
>kapcsolatban. ti viszont meggyőződésből vagytok sík
>h...elfogultak.
Akkor most eldönthetnéd, hogy valakinek az érdeke miatt irkálok ide szerinted, vagy mert sík hülye vagyok és csak te vagy helikopter. Megnyugtatlak, nem vagyok bérkommentelő, ennél sokkal jobb és értelmesebb munkáért sokkal több pénzt markolok fel.
Látok bizonyos összefüggéseket bevándorlások mértéke és bizonyos országok társadalmi rendjének megroppanása között. Ha te ezt nem látod, semmi baj, hülyének lenni államplgári jogod.

>> "Gondolom, téged fölösleges lesz ott keresni, az
>>elsők között fogsz vinnyogva elszaladni."
> nem fogok vinnyogni.
Ja értem, némán fogsz elsunnyogni, hogy mentsd az irhádat, a többiek meg csak nyugodtan haljanak meg, ha helyzet van. Első az egyén és mindenki más le van szarva. Mást nem is vártam tőled... még egy bűnözőnek nevelt bolti szarka sorsára jutott sötétebb bőrű szerencsétlen cigánygyerek is egyenesebb gerincű nálad.

"Egyébként muzulmán rémuralmat ne Németországban, hanem Svédországban kutatgass."

nem véletlenül írtam Németországot, ott egy kicsit régebb óta kezdődött a muzulmán invázió. persze szélsőértékekkel is lehet érvelni, de nem biztos, hogy ez a jó irány.

"Csak tudnám, ki fizet meg titeket ennyire?"

engem a cégem. igaz, nem a bevándorló kérdéssel kapcsolatban. ti viszont meggyőződésből vagytok sík h...elfogultak.

tralalala 2015.07.23. 17:57:14

@magyaridióta: "ezt arra írtam, drága barátom, hogy miközben a magyar társadalom egy részében a "cigánybűnözés" axióma, azonközben a "magyarbűnözés" bocsánatos. vagy nincs is. "

ezt arra írtam, drága barátom, hogy MIÉRT VAN AZ, hogy miközben a magyar társadalom egy részében a "cigánybűnözés" axióma, azonközben a "magyarbűnözés" bocsánatos. vagy nincs is.

Mert mintha azt sugalmaztad volna, hogy az ilyesfajta kettős mérce valami rászizmus már megint, miközben tökéletesen logikus okai vannak.

"lehet, hogy neked nem fájnak az ellopott százmilliárdok,"
Megint:
a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Nem azt írtam, hogy nem számít, ha ellopják a pénzt, hanem amellett érveltem, hogy a társadalmi kár, az emberek ellenszenve nem csak pénzben mérhető.

sanyix 2015.07.23. 18:00:30

@tralalala: igen, az ilyenektől. Nem is a hozzátok hasonló észlényektől akik mindig visszaszavazzák a fosztogatókat, aztán tapsikolnak nekik miközben szétlopnak mindent ami mozdítható.

tralalala 2015.07.23. 18:05:09

@magyaridióta: "e tekintetben mondjuk a kisebbséghez tartozom, az utált balliberálisok táborába"

Meg a "magyaridióta" nevű blogodból ítélve is. Meg úgy kb. minden tekintetben. Hánysz a magyarokra, hánysz a fideszre, hánysz a jobboldalra, magaddal talán elhitetheted, hogy te egy civil független vagy, de mint láthatod, senki nem úgy érzi.

tralalala 2015.07.23. 18:06:18

@sanyix: Tehát akkor szerinted kire kéne szavazni?

Ja tudom, a soha nem létezett mágikus Mindentmegoldó Pártra. Az lenne a legjobb. Aki nem így gondolja, az hülye.

Bocs de tényleg....

2015.07.23. 18:13:53

A németeknél egyébként azért nincs baj a muzulmán bevándorlásból, mert oda nem a szélsőségesek mentek, hanem akik tényleg dolgozni akartak és jobban élni. Még TV sztár is lett közülük, lásd Cobra11. Ved össze Svédországgal meg Angliával, ahol már saria szerinti törvénykezést akarnak bevezetni, nem akarnak integrálódni. Oda a fanatikusabb típusból jutott. Pont a mostani háborúkban menekülők jöttek olyan helyről ahol fanatikusok meg törzsek harcolnak egymással. Ráadásul szerintük tök normális a nyugati nőket vegzálni, elvégre hitük szerint mind büdös kurva és préda. Feleségemnek debreceni hölgyismerőse mondta szó szerint, hogy fél tömegközlekedni, tele van a busz a nők seggét markolászó arabokkal.
Aki akarja, tegye nyugodtan hurokba a fejét, de én nem akarom. Jobb szórakozást is el tudok képzelni magamnak és szeretteimnek.

>Oké, értem én, igazából az életünket féltjük (meg a
>lányaink tisztaságát az erőszaktól, míg ugyanez
>gólyatábori viszonylatban már nem annyira rémisztő...).
Rohadt szemét egy alak vagy. Gondolom, ha a te lányoddal történne ilyen, még tapsolnál is ugye, hogy milyen jó volt neki? Tudod mit, ne a lányoddal történjen ilyen, téged erőszakoljanak meg páran, remélem fájni fog. Akkor majd esetleg a torz világképed kicsit helyrebillen.

2015.07.23. 18:38:21

Én egyébként úgy gondolom liberális vagyok. Élni és élni hagyni, ez a fontos. Mindenkinek addig terjednek a jogai, amig másokat nem sért vele. Ha egy család muzulmán parancsolatok szerint akar élni, tegye. De arról ne is álmodjon, hogy másokat rákényszeríthet az ő vallási előirásaira. A családon kívül kötelező a befogadó állam törvényeit és a többségi társadalom előírásait követni. Ha mi karácsonyt tartunk az iskoláinkban, ők ne akarják azt betiltani. Nem kapnak külön temetőt. Fedetlen arccal kell mászkálni hivatalos helyeken és ügyekben, még a nőknek is. Nem építünk nekik mecsetet, mert egyrészt tele van a tökünk a muzulmán megszállás emlékével, másrészt nem adunk esélyt kiképzőtáborok építésére. Ha müezzinre akar ébredni, vegyen magnót és hallgassa arról. És a többi.
Ha valakinek ez nem felel meg, mehet vissza harcolni a hazájáért, elég sok életerős férfiú érkezett onnan, adjunk nekik fegyvert és dobjuk vissza őket harcolni a hazájukért a megszálló iszlám állam harcosai ellen. Ott aztán ha győznek, úgy élnek, ahogy akarnak. Addig a nők és gyerekek itt maradhatnak a táborokban emberséges ellátást kapva. Ennyi és nem több, amit kaphatnak.

Csatos Bambi 2015.07.23. 19:41:33

@Bobby Newmark:

"Ha átengedni a menekülteket az országon hazaárulás, akkor hagyni a Fidesznek amit csinál, sőt, tapsolni hozzá, az micsoda?"

Miféle ÁT-engedésről beszélsz?

BE-engedésről van szó, tekintettel arra, hogy ha mi BE-engedjük őket, akkor innen NINCS hová menniük, mivel nem kellenek sehová, és IDE fogják visszatoloncolni őket, akárhogy is ugrálnak.

Csatos Bambi 2015.07.23. 19:46:01

@magyaridióta:

"@1234567890987654321: "Gondolom, téged fölösleges lesz ott keresni, az elsők között fogsz vinnyogva elszaladni."

nem fogok vinnyogni."

:)))

Csendben fogsz elszaladni :)))

EZ jó.

Csatos Bambi 2015.07.23. 19:54:09

@magyaridióta:

""sok csökött agyú fidesznyik van ebben az országban" - írtam. ebben mi nem igaz?"

1. Pontosítsd a "csökött agy" fogalmát

2. Számszerűsítsd, hogy amikor a "sok" meghatározást használtad, egészen pontosan MENNYI, az általad megjelölt tulajdonsággal rendelkező emberre gondoltál

3. Bizonyítsd be, hogy az általad "csökött agyként" jellemzett tulajdonsággal jellemzett ember LÉTEZIK, sőt, valóban van annyi belőle, mint amennyiről ezt a "sok" kijelentésed alapján állítottad

4. Pontosítsd a "fidesznyik" fogalmát

5. Bizonyítsd be, hogy a "sok" mennyiségjelzővel jellemzett "fidesznyikek" halmazának és a "csökött agyú" tulajdonsággal felruházott "sok" mennyiségjelzővel jellemzett halmaznak LÉTEZIK közös halmaza, sőt ez a közös halmaz nagy számú (v.ö.: "sok") közös elemet tartalmaz

Nem viccelek.

Komolyan mondom.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 20:53:44

@maxell a dús takarmánytól meghízott szerkesztő: "Csakis a „fajtiszta”, nem befogadó országok lehetnek sikeresek, mint pl. Bolgárország."

vagy az Egyesült Államok. vagy Hollandia. vagy Svédország. nem beszélve Németországról.

érdekelne ezenkívül Magyarország "megtisztítási" programja.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:07:44

@1234567890987654321: "Látok bizonyos összefüggéseket bevándorlások mértéke és bizonyos országok társadalmi rendjének megroppanása között."

na, a magyar társadalmi rend megroppanásához nem volt szükség bevándorlókra...

"Ja értem, némán fogsz elsunnyogni, hogy mentsd az irhádat,"

nem, tanulva a zsidóság tragédiájából, időben megveszem a repülőjegyemet. ti meg harcoljatok csak nyugodtan, a pusztítást szeretitek, úgyis. meg túlságosan is békében telik az életetek, és nem tudjátok felmérni, hogy mivel jár a háború...

"még egy bűnözőnek nevelt bolti szarka sorsára jutott sötétebb bőrű szerencsétlen cigánygyerek is egyenesebb gerincű nálad."

szerinted miét van az, hogy egy rövid és vékony kvázi civilizációs máz után végül is visszaigazoljátok az általam írtakat?

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:11:06

@tralalala: "de mint láthatod, senki nem úgy érzi."

eszméletlen módon érdekel, ki mit gondol rólam, képzelheted. egyébként igen, ez a poszt is azért született, mert hányingerem van a magyar közállapotoktól, ezt jól látod.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:27:58

@1234567890987654321: "Feleségemnek debreceni hölgyismerőse mondta szó szerint, hogy fél tömegközlekedni, tele van a busz a nők seggét markolászó arabokkal."

az én egyik debreceni ismerősöm meg megfázott egy svéd légkonditól, azóta utálja az IKEÁ-t.

"Rohadt szemét egy alak vagy."

mivel nem mindeninek van antennája a szarkasztikus humorhoz, rövien elmagyarázom: a magyar egy eléggé hímsoviniszta népség - pénz számolva, asszony verve jó, mondta a vak komondor -, de rendkívül fontos volt kiemelni, hogy Svédországban hány nőt erőszakoltak meg a bevándorlók, de azt, hogy a gólyatáborban megerőzakolt lány mit kapott a kedves honfitársaitól, inkább ne is említsük. Örülök, hogy segíthettem az értelmezésben...

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:36:15

@Tudományos libsizmus: "Felteszem, a mi drága liberálisaink is ezt szeretnék elérni."

hiszti.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:42:15

@1234567890987654321: "Én egyébként úgy gondolom liberális vagyok."

mindenki liberális. és Jézust kiált. csak valahogy a tömeg hangja a legtöbbször Barabásnak hangzik.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:44:49

@Csatos Bambi: "Csendben fogsz elszaladni :)))"

a reptéren nem lehet szaladgálni, a biztonsági ellenőrzés például idegesítően lassú.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.23. 21:46:17

@Csatos Bambi: "Komolyan mondom"

gondolom, mert viccnek durva lenne.

2015.07.26. 13:18:28

@magyaridióta: >a magyar társadalmi rend megroppanásához nem volt szükség bevándorlókra...
Ez szerinted elfogadható magyarázat az Angliában és Svédországban tapasztalható jelenségekre? Csúsztatsz, ellenérvek hiányában?

>>"Ja értem, némán fogsz elsunnyogni, hogy mentsd az
>> irhádat,"
>nem, tanulva a zsidóság tragédiájából, időben
> megveszem a repülőjegyemet. ti meg harcoljatok csak
> nyugodtan, a pusztítást szeretitek, úgyis. meg
> túlságosan is békében telik az életetek, és nem tudjátok felmérni, hogy mivel jár a háború...
Értem, gyáva vagy, Petőfi, Nemzeti dal.
Egyébként tudom, milyen a háború, nagyapám harcolt orosz fronton, szar rémes és kegyetlen dolog. De helyetted senki nem védi meg a hazádat és szeretteidet, ha magyarnak tartod magad, ott a helyed. Te döntöd el, kinek minek tartod magad és szomorú látni, hogy nem tartod magad magyarnak.
A zsidók ellen elkövetett borzalmakkal meg ne csúsztass ismét, nem mi akarunk majd kiirtani téged, hanem vallási fanatikusok, amennyiben átveszik a hatalmat. Akik ellen lehet,hogy majd egyszer harcolni kell és te már most visongasz, hogy rád senki ne számítson vész esetén. Megértettük, nyugi. Szaladj nyugodtan anyucihoz haza.

>>"még egy bűnözőnek nevelt bolti szarka sorsára >>jutott sötétebb bőrű szerencsétlen cigánygyerek is >>egyenesebb gerincű nálad."
>szerinted miét van az, hogy egy rövid és vékony
>kvázi civilizációs máz után végül is >visszaigazoljátok az általam írtakat?
Szerinted miért van az, hogy amikor egy nemzetiségi bűnözősorsra jutott embert becsületesebbnek tartok nálad, akkor burkoltan rasszistázni kezdesz? Csúsztatás, terelés? Csak hogy tudd, barátom élt cigánysoron és nem volt problémája velük, viszont lesüllyedt fehérekkel igen. Mindenhol van csirkefogó, meg becsületes ember is. Én azt ecseteltem, hogy az enyhe bűnözök abból a népcsoportból rendesebb emberek, mint te. Ja és volt már néger ismerősöm is, edzésről. Mindegyik sokkal jobb ember volt nálad, kis szarkeverő, aki megpróbálsz mindenkit összeugrasztani, hogy dörzsölhesd a markod.

>>"Feleségemnek debreceni hölgyismerőse mondta szó >>szerint, hogy fél tömegközlekedni, tele van a busz >>a nők seggét markolászó arabokkal."
>az én egyik debreceni ismerősöm meg megfázott egy >svéd légkonditól, azóta utálja az IKEÁ-t.
Csúsztatsz, relativizálsz, terelsz. BEZZEG, ha a te nőismerősödet bántalmaznák, már beperelted volna a amagyar államot is Strassburgban. Más nem számít, mert önző vagy.

>mivel nem mindeninek van antennája a szarkasztikus >humorhoz, rövien elmagyarázom: a magyar egy eléggé >hímsoviniszta népség - pénz számolva, asszony verve >jó, mondta a vak komondor -, de rendkívül fontos >volt kiemelni, hogy Svédországban hány nőt >erőszakoltak meg a bevándorlók, de azt, hogy a >gólyatáborban megerőzakolt lány mit kapott a kedves >honfitársaitól, inkább ne is említsük. Örülök, hogy >segíthettem az értelmezésben...
Én szeretem a szarkasztikus humort és nekem is ilyen a humorom mások szerint. Viszont aki szerint nők megerőszakolásán humorizálni lehet, az nem ember a szememben. Nem a amagyarok, Te vagy egy hímsoviniszta barom állat, akinek addig kéne ezért az eszmefuttatásáért ütni a tökeit, mig bele nem döglik, aztán mehet a dögkútba. Akárcsak az, aki szerint a magyarok hímsoviniszták és szerintük az aszony verve jó... Aki kezet emel egy nőre annak le kéne vágni a tökeit. Pont. A gólyatábori erőszakolókat szivem szerint tömegsírba lőném, aztán mehet rájuk a beton. Van bűn, amiért nincs bocsánat.
Száz szónak is egy a vége, rohadt szemét gazember vagy, akinek még becsülete sincs. De fröcsögd csak nyugodtan a szarságaid, én kiszállok az elmeháborodott játékodból, te rongy ember.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.27. 09:43:44

@1234567890987654321: "De helyetted senki nem védi meg a hazádat és szeretteidet, ha magyarnak tartod magad, ott a helyed."

nos igen, én is láttam az Elrabolva 1-2-t, szóval marha romantikus arról ábrándozni, hogy puszta kézzel megmented a családodat, de az igazság az, hogy a temető tele van hétköznapi hősökkel.
1100 éve magyarnak lenni annyit jelent,hogy eszetlenül hőbörögni, egyet imádkozni, egyet káromkodni, aztán nekimenni az ellenség szablyáinak.
hááát, ha ez kell a magyarsághoz, akkor inkább leszek nemmagyar. a családot meg úgy a legcélszerűbb megvédeni, hogy életben maradnak, szóval nekik is fog jutni egy repülőjegy, ne aggódj.

"Szaladj nyugodtan anyucihoz haza."

anyuci öt éve a temetőben fekszik, szóval őt nem kell majd vinni, ennyi könnyebbség legalább legyen a dologban.

" az enyhe bűnözök abból a népcsoportból rendesebb emberek, mint te."

jaaa, csak ennyi? akkor rendben van, ha ez véleményed, oké, lapozzunk.
a "nekem is vannak zsidó ismerőseim" Csurka-féle érvelés alapkövetelmény, ügyesen abszolváltad.

"kis szarkeverő, aki megpróbálsz mindenkit összeugrasztani, hogy dörzsölhesd a markod."

ha jól értem, most egy pillanatra azt gondoltad, én vagyok a miniszterelnököd.

"ha a te nőismerősödet bántalmaznák, már beperelted volna a amagyar államot is Strassburgban. Más nem számít, mert önző vagy."

szerencsére nem az én nőismerősömet erőszakolták meg az ELTE gólyatáborában, de majd elgondolkozom, hogy ha én lettem volna ott az árja HÖK-tag, mit csinálok.
szóval Magyarország jobban teljesít, mert itt a nemi erőszakhoz érvényes egyetemi felvételi kell, a nőbántalmazáshoz meg köztisztség. amivel csak azt akarom mondani, hogy a nemi erőszakos hivatkozás rendkívül rosszul cseng egy kereszténymacsó tahóizmust űző országban...

"Száz szónak is egy a vége, rohadt szemét gazember vagy, akinek még becsülete sincs."

én is szeretlek, mint felebarátomat.

inebhedj - szerintem 2015.07.27. 11:49:54

@Humperdickk:

Húha, ez is érdekel...

Ezt az éleslátó ütőérre tapintást, egyszerre mélyenszántó és magasröptű érvrendszert miből sikerült összegereblyézned ilyen kis ügyesen? :)

inebhedj - szerintem 2015.07.27. 12:09:44

@magyaridióta:

Egyfelől az, hogy nem találkoztam valamivel, az nem azt jelenti, hogy nem kell a keblemre ölelnem, vagy éppen nem kell tartanom tőle. Teszem azt, nemi betegséggel vagy madárinfluenzával sem találkoztam soha életemben, viszont, a pro és kontra terjengő hírek, valamint mások tapasztalatai alapján bizonyos előítéletek kialakulnak (segítve a túlélést).

Esetünkben mind az elzárkózás, mind a befogadás mellett ömlenek az érvek, továbbá azért lehet arról is hallani, hogy az EU mindenféle határőrizeti feladatokat ró ránk.

Az, hogy Piri néni aggódik a hegyek között, a kis faluban, ahová nem járnak (kulturálisan) idegenek, teljesen érthető, Piri néni globál politikai vágyai, világuralmi tervei közt olyasmik szerepelnek, hogy ő el van ott csendben, békében, aminek nagyon fontos része a kommunikációs és kulturális közösség. Az, hogy djKevin nem aggódik a 7. kerületben abban a lakásban, amit belga állampolgár szaúdiaktól bérel, és amelyet holland állampolgár törökök romkocsmájában végzett munkával tart fenn, szintén érthető, neki ugyanis ez a fajta kozmopolita lét a megfelelő.

Sem Piri néni, sem djKevin nem kíván semmiféle kompromisszumot ebben az ügyben (ami elég világosan érthető a saját inerciarendszerükben). Piri néni azonban jobbára nem akar belefolyni djKevin életmódjába, keveset blogol, és így tovább. DjKevinnel viszont más a helyzet.

Szóval Piri néni vehemens félelmei nagyon nem látszanak alaptalannak. Piri néni például egész nap arról olvas, hogy nincs sajtószabadság, mindenünnen a kormány dogmái ömlenek, ami azért fura számára, mert legfeljebb pesti plakátokon (de ő arra nem jár) és a gyújtós összekészítésekor találkozik a kormány dogmáival, ellenben a média a sajtószabadság végéről beszél mindenhol. Piri néni emiatt azt hiszi, mindenki ellenzéki, a vehemencia pedig még jobban elrettenti. Furcsa mód, az (ellenzéki) média olvasótábora is azt hiszi, hogy mindenki ellenzéki. Ez pedig egyenes út a választási csalások megállapításához (hiszen, ha mindenki ellenzéki, minden médiumból nyilvánvaló, hogy egy ország él elnyomásban, akkor hogyan lehetséges, hogy az ellenzék választási sikerei elmaradnak?).

Piri néni tehát leginkább nem hisz senkinek, csak annak, amit ő és környezete lát, illetve amiben felnőtt, amit örökölt, és azt hiszi, ő gondolja jól a dolgokat, mindenki másnak elment az esze.

Ebben pedig úgy hasonlít djKevinhez, mint egyik tojás a másikhoz.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.27. 15:14:35

@inebhedj - szerintem: senki nem akadályozza Pirike nénit abban, hogy információkra, ismeretekre tegyen szert. igaz, senki nem is bátorítja...

a valamitől való félelmet erőteljesen befolyásolja az ismeretszint.

nem gondolom, hogy az átlag vidéki polgár ellenzékinek látja a közhangulatot. ellenben nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy Pirike néni világnézetében a kormányzati propaganda - hiszen ő CSAK és KIZÁRÓLAG azzal találkozik, mínusz ATV-betelefonálós műsorok - által közvetített kép jelenti a valóságot, a "kinti" világot. és ez nem feltétlenül jó.

azzal mondjuk egyetértek, hogy miközben a kormánybarát média a bevándorlókkal kapcsolatos negatívumokat ontja, azonközben az "ellenséges" média szinte cukiságkampányt folytat a menekültekért, szóval a szélsőséges (bár ez lehet, hogy így túl durva megfogalmazás) álláspontok nem segítik közelebb hozni az emberekhez a témát és annak megértését.

csak egy rövid személyes megjegyzés: amikor apámmal beszéltem erről a témáról, annyit mondtam neki, hogy az ügynek van kábé száz aspektusa, amiből én olvastam tizenötről, és nem tudom a megoldást.

amit nyilvánvalóan nem könnyít meg a kormányzati hangulatkeltés. szerintem.

2015.07.27. 19:22:07

@magyaridióta:
>>"De helyetted senki nem védi meg a hazádat és
>>szeretteidet, ha magyarnak tartod magad, ott a helyed."

>nos igen, én is láttam az Elrabolva 1-2-t, szóval marha
>romantikus arról ábrándozni, hogy puszta kézzel >megmented a családodat, de az igazság az, hogy a temető >tele van hétköznapi hősökkel.
>1100 éve magyarnak lenni annyit jelent,hogy eszetlenül >hőbörögni, egyet imádkozni, egyet káromkodni, aztán >nekimenni az ellenség szablyáinak.
>hááát, ha ez kell a magyarsághoz, akkor inkább leszek
>nemmagyar. a családot meg úgy a legcélszerűbb
>megvédeni, hogy életben maradnak, szóval nekik is fog
>jutni egy repülőjegy, ne aggódj.

Nos, hozod a formád. Nulla történelem, csak bullshit. Nem a mai filmekre kéne gondolnod... mond neked valamit Kőszeg, Eger, Nándorfehérvár ostroma például? Azok az emberek nem is mindig voltak magyar nemzetiségűek vagy származásúak, vagy különösebben hősnek születettek, mégis védték a hazájukat, a honfitársaikat, az ő tetteik miatt létezel te ma, beszélhetsz és irhatsz szabadon magyarul Európában. Pedig mind elfuthatott volna. Igaz, lehet, hogy akkor Európa sem létezne mai formájában. Ez neked tényleg nem jelent semmit? Tényleg ennyire ostoba vagy érzéketlen vagy? Neked a honfitársaid, barátaid, szeretteid nem jelentenek semmit, csak az, hogy a te becses személyed túlélje? Mert akkor tényleg fölösleges neked bármit mondani.

>>"Szaladj nyugodtan anyucihoz haza."
>anyuci öt éve a temetőben fekszik, szóval őt nem kell
>majd vinni, ennyi könnyebbség legalább legyen a
>dologban.
Látom, sikerült felfogni a lényeget.

>>" az enyhe bűnözök abból a népcsoportból rendesebb >>emberek, mint te."
>jaaa, csak ennyi? akkor rendben van, ha ez véleményed,
>oké, lapozzunk.
>a "nekem is vannak zsidó ismerőseim" Csurka-féle
>érvelés alapkövetelmény, ügyesen abszolváltad.
Kapásból tudnék mondani kb. 10 embert, némelyiket balettről, másokat filmezésről ismerem. Persze van szakadék köztünk kultúrálisan és származásilag, de sosem volt problémánk egymással, egyikük sem hasonlított hozzád. Mind normális ember volt.
Fogalmam sincs, milyen a Csurka-féle érvelés, alapból nem nézek politikusokat tv-ben. Mind tűzrevaló. Akárcsak Te.

>>"kis szarkeverő, aki megpróbálsz mindenkit
>>összeugrasztani, hogy dörzsölhesd a markod."

>ha jól értem, most egy pillanatra azt gondoltad, én
>vagyok a miniszterelnököd.

Aha, most jön a fideszes vagyok érv. Szivem szerint Orbánra csak egyet mondanék: Akasszátok magasabbra. Az összes többi politikai párt vezérével együtt. No meg veled együtt.

>>"ha a te nőismerősödet bántalmaznák, már beperelted >>volna a amagyar államot is Strassburgban. Más nem
>>számít, mert önző vagy."

>szerencsére nem az én nőismerősömet erőszakolták meg az
>ELTE gólyatáborában, de majd elgondolkozom, hogy ha én
>lettem volna ott az árja HÖK-tag, mit csinálok.

Döntsd már el, hogy ki akarsz lenni! Náci árja, zsidó, muzulmán? Netán magyar? Ja nem, azokat utálod.
Amúgy az árjákat szintúgy nem szeretem, miután 150 év után a muzulmánoktól megszabadultunk, jöttek a Habsburgok és miattuk kerültünk bele a két világháborúba is, meg kaptunk a nyakunkba némi náci megszállást is. Kősz, az SS féle rabiga sem kell nekem.

>szóval Magyarország jobban teljesít, mert itt a nemi
>erőszakhoz érvényes egyetemi felvételi kell, a
>nőbántalmazáshoz meg köztisztség. amivel csak azt
>akarom mondani, hogy a nemi erőszakos hivatkozás
>rendkívül rosszul cseng egy kereszténymacsó tahóizmust
>űző országban...
Látom ismét hozod a színvonalat. Ezen a blogon ki kell ábránditsalak, te vagy a legnagyobb tahó és ez valami perverz örömet is okoz neked. Tapiskolj még a mocsokban, ha ennyire szereted. Amikről írsz, nemi erőszak, nőbántalmazás, valami perverz örömet okoznak neked, engem dühítenek, hogy ilyenek megtörténhetnek, fellépnék ellenük, te meg szemlátomást élvezed ezeket a dolgokat, talán műveled is őket titokban, fene tudja. Kinézem belőled, amilyen perverz tahó vagy.

>>"Száz szónak is egy a vége, rohadt szemét gazember
>>vagy, akinek még becsülete sincs."
>én is szeretlek, mint felebarátomat.
Én téged felebarátomnak nem tartalak, már csomószor elmondtad és elárultad magadról, milyen ember vagy. Én megválogatom a barátaimat, aszerint, kire lehet számitani és kire nem, ki becsületes, kinek van erkölcsi értékrendje, ki hajlandó tenni a másikért. Te máshoz nem értesz, csak a közösséget bomlasztod, mocskolódsz és mások szenvedésén gúnyolódsz. Legyen neked barátod az iszlám állam hóhéra bakker.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.27. 19:54:04

@1234567890987654321: "mond neked valamit Kőszeg, Eger, Nándorfehérvár ostroma például?"

mond, bizony. azt meséli 2015-ben, hogy az átlag magyar képtelen elszakadni attól az erősen heroizált képtől, amit belé vertek otthon, meg az oskolában. Eger védelmének valós története - nem a Gárdonyi-féle, hanem az igazi - például olyannyira magyar, hogy ha ismernéd, valszeg nem lennél rá büszke oly nagyon.

"Neked a honfitársaid, barátaid, szeretteid nem jelentenek semmit, csak az, hogy a te becses személyed túlélje?"

nem nagyon értem a társadalom egy részének háborúhoz vonzódását. valszeg azok értettek meg legkevesebbet a (magyar) történelemből.
ha balhé lenne, te fegyvert fognál, én meg már előtte mennék, családostól, pereputtyostól, mindenestől. aztán megírnám a nekrológodat...

"Persze van szakadék köztünk kultúrálisan és származásilag, de sosem volt problémánk egymással, egyikük sem hasonlított hozzád."

gondolom, engem leszámítva a honfitársaid között is csak tisztességes rendes emberek vannak.
a gazemberek meg odakint, de azokat nem ismered. kicsit egyszerűnek tűnik ez így, de mindegy.

"No meg veled együtt."

látod, erről IS beszélek. te lövöldöznél, meg akasztanál. én meg már vagyok annyira bölcs, hogy ezt mind nem akarom.
sajnos a politika még bátorítja is a magad fajtákat, amiből már láthattunk példákat a dicső magyar történelemben: sok keserv származott belőle, haszna meg nem volt, egy deka sem.
de majd ti, fiatalok biztosan jobban csináljátok ezt is.

"jöttek a Habsburgok és miattuk kerültünk bele a két világháborúba is, meg kaptunk a nyakunkba némi náci megszállást is."

miközben mi magyarok, csak álltunk, és nem tehettünk semmiről. aha, persze. biztos nem tűnt fel, de ezzel azért elég erőteljesen alátámasztottad az általam a posztban írtak egy részét.

"fellépnék ellenük, te meg szemlátomást élvezed ezeket a dolgokat, talán műveled is őket titokban, fene tudja. Kinézem belőled, amilyen perverz tahó vagy."

én belőled nem nézem ki, pedig nem tartalak egy bonyolult léleknek. igaz, polgármesterektől sem várnám el a nőbántalmazást, és HÖK-vezetőktől sem a nemi erőszak eltussolását.

"Én megválogatom a barátaimat"

eh, gondolom hittanra sem jártál. tényleg sokat kell még látnod, tanulnod, tapasztalnod...

2015.07.28. 13:39:16

>>"mond neked valamit Kőszeg, Eger, Nándorfehérvár
>>ostroma például?"
>mond, bizony. azt meséli 2015-ben, hogy az átlag magyar
>képtelen elszakadni attól az erősen heroizált képtől,
>amit belé vertek otthon, meg az oskolában. Eger
>védelmének valós története - nem a Gárdonyi-féle, hanem
>az igazi - például olyannyira magyar, hogy ha ismernéd,
>valszeg nem lennél rá büszke oly nagyon.

Most arra gondolsz, hogy Dobót halálra itélték még az ostrom előtt? Hogy utána a nemesek miatt börtönben rothadjon meg? Hogy az egyik várvédőt a parasztok megölték hazafele? Hogy a várrendszerünk szétrohadt, mert a nemesek nem adtak pénzt? Hogy Dobó az árulókat megölette/megkínozta az ostrom alatt?
Nem ezekre kell büszkének lenni. Egy maroknyi ember képes volt a történelmet megváltoztatni. Ha nem érzed, hogy ez micsoda erőfeszítés, áldozat, hogy ezt ÉRTED tették meg, akkor érzéketlen és ostoba vagy.

>>"Neked a honfitársaid, barátaid, szeretteid nem
>>jelentenek semmit, csak az, hogy a te becses személyed >>túlélje?"
>nem nagyon értem a társadalom egy részének háborúhoz
>vonzódását. valszeg azok értettek meg legkevesebbet a
>(magyar) történelemből. ha balhé lenne, te fegyvert >fognál, én meg már előtte mennék, családostól, >pereputtyostól, mindenestől. aztán
>megírnám a nekrológodat...

Vonzódik a háborúhoz a fene. Az első csatában, ha túlélném, összeszarnám magam a rémülettől.
Viszont ha senki nem tesz semmit, Te, a családod, meg az én ismerőseim mind eltűnnek és kihalunk. Szerinted mindig el lehet futni? Ha lerohanják Európát oroszok/kínaiak/ufók/tököm tudja ki, lesz esélyed szépen repülőre szállni, elmenni a naplementébe, romantikus filmes módon? Fenét, kilövik a géped...vagy a hozzád hasonlók miatt nem fogsz tudni felszállni, vagy szimplán eltaposnak közben.

>> "Persze van szakadék köztünk kultúrálisan és
>>származásilag, de sosem volt problémánk egymással,
>>egyikük sem hasonlított hozzád."
> gondolom, engem leszámítva a honfitársaid között is
>csak tisztességes rendes emberek vannak.
> a gazemberek meg odakint, de azokat nem ismered. >kicsit egyszerűnek tűnik ez így, de mindegy.

Fenét, az országban van egy jelentős szem- és köpönyegforgató réteg, aki a politikai széljárásnak megfelelően vizel, nyilatkozik tán még hitet is cserélget napi menetrend szerint. Ja és lop mint a fene. Egyrészük csak azért, mert ezt tanulta Kádár alatt, más részük meg a politikai elit útmutatása szerint cselekszik. Amit ma eltehetsz, ne halaszd holnapra.
Ennek ellenére ők a honfitársaim, bennük és bennem több közös van a gyökereink miatt, mint bárki másban a világon, ha nem hozzájuk és a hazához hűséges az ember, akkor ki a fenéhez???

>> "No meg veled együtt."
> látod, erről IS beszélek. te lövöldöznél, meg
>akasztanál. én meg már vagyok annyira bölcs, hogy ezt
>mind nem akarom.
> sajnos a politika még bátorítja is a magad fajtákat,
>amiből már láthattunk példákat a dicső magyar
>történelemben: sok keserv származott belőle, haszna meg
>nem volt, egy deka sem.
> de majd ti, fiatalok biztosan jobban csináljátok ezt
>is.
Nem vagyok fiatal. Kiábrándult vagyok és változásokat akarok a politikában. Kicsit kevesebb rablást, tolvajlást, hazugságot és kicsit több országfejlődést.
Mit is mondott Antal? Tetszettek volna forradalmat csinálni...
Amíg meg nem nyirbálod az élősködő réteget, addig ott leszünk, mint mindig. A fenti 1 % nyomorba dönt, elárul és kihasznál. Te hiszed azt, hogy van olyan párt, amibe nem férköztek be a régi elvtársak és az újkori maffiózók?

>> "jöttek a Habsburgok és miattuk kerültünk bele a két
>>világháborúba is, meg kaptunk a nyakunkba némi náci
>>megszállást is."
> miközben mi magyarok, csak álltunk, és nem tehettünk
>semmiről. aha, persze. biztos nem tűnt fel, de ezzel
>azért elég erőteljesen alátámasztottad az általam a
>posztban írtak egy részét.

No meg persze a magyar uralkodó osztály a saját javait gyarapitgatta ügyesen. Ha az ország lerohad, az nem baj, legfeljebb elmennek innen.
Jaj, várj csak, hát nem Te is ezt az elvet vallod véletlenül?!

>>fellépnék ellenük, te meg szemlátomást élvezed
>>ezeket a dolgokat, talán műveled is őket titokban,
> én belőled nem nézem ki, pedig nem tartalak egy >bonyolult léleknek. igaz, polgármesterektől sem várnám
>el a nőbántalmazást, és HÖK-vezetőktől sem a nemi
>erőszak eltussolását.
Rólam alkotott véleményed lényegtelen.
Ha másoktól sem vársz nőbántalmazást, akkor mégis miért mondtad ezt korábban?

>> "Én megválogatom a barátaimat"
> eh, gondolom hittanra sem jártál. tényleg sokat kell
>még látnod, tanulnod, tapasztalnod...
Két barátomról TUDOM, hogy vállvetve harcolnánk egymásért, bárki ellen, ha kell, halálig. Ennyire egyszerű. Pedig már ötven felé megyünk mindhárman.
A mai magyar társadalomról is tapasztaltam már sajna eleget. De ennek ellenére ez a HAZÁM. Ez fontos nekem, tudom, neked meg semmit sem mond. Ennyi.
Ezzel be is fejeztem veled.
További jó gyűlölködést.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2015.07.29. 09:34:39

@1234567890987654321: "Egy maroknyi ember képes volt a történelmet megváltoztatni."

aha, persze. 1596-ban aztán három hét alatt elfoglalták a törökök.
mi magyarok szeretjük felnagyítani a sikereinket. a történelem menetének és az egri diadalnak nem túl szoros a kapcsolata.

"Viszont ha senki nem tesz semmit, Te, a családod, meg az én ismerőseim mind eltűnnek és kihalunk."

most akkor nem értem. egy keresztény országnak nem a "Ne félj, és ne rettegj, mert veled lesz az Úr, a te Istened mindenben, amiben jársz."-elv alapján kellene élni?
mire ez az állandó befosás, amikor pont arra vagytok büszkék, hogy 1100 éve senki és semmi nem pusztíthatta el a magyar népet? tényleg nem értem.

"Fenét, kilövik a géped...vagy a hozzád hasonlók miatt nem fogsz tudni felszállni, vagy szimplán eltaposnak közben."

vagy a mellettem ülő kreol bőrű férfi egyszerűen felrobbantja a gépet. vagy anthraxot kever az ásványvizembe. jujj, már ki is rázott a hideg.
de van egy fontosabb dolog: miért is kellene félni a haláltól?

"ha nem hozzájuk és a hazához hűséges az ember, akkor ki a fenéhez???"

tolvajokhoz hűségesnek lenni, csak azért, mert ugyanoda születtetek? érdekes felfogás.
de mondok mást: szerinted engem miért éppen a magyarok "mosdatlansága" zavar, miért nem a belgáké?

"Te hiszed azt, hogy van olyan párt, amibe nem férköztek be a régi elvtársak és az újkori maffiózók?"

nem. sőt azt sem hiszem, hogy lehet más a politika.

"Jaj, várj csak, hát nem Te is ezt az elvet vallod véletlenül?!"

gondolom, ha én is a rablók között lennék, nem kommentelgetnék itt, hanem valami déltengeri üdülőhelyen kúrogatnám a konzumlányokat.

"Rólam alkotott véleményed lényegtelen."

és viszont. akkor ebben megegyeztünk. :-)

"Ha másoktól sem vársz nőbántalmazást, akkor mégis miért mondtad ezt korábban?"

valszeg félreértetted.
az általam írtak pont arra vonatkoznak, hogy miközben az egyik "erős" érv a bevándorlók ellen a nemi erőszak, valahogy Magyarországon, magyar férfiak esetén a szexuális zaklatás tekintetében egy kissé megengedőbb a (férfi)társadalom.

"További jó gyűlölködést."

nagyon jót tenne a hazai közbeszédnek, ha végre nem csak a gyűlölet szót tudnánk alkalmazni a negatív érzelmekre. itt van ez a gazdag nyelvünk , egy csomó erre vonatkozó kifejezéssel, erre - mivel a politika így kezdte használni - ma már a kelkáposzta főzeléket is gyűlöljük (már aki, tudom).
a magyarság egyes csoportjellemzőit utálom. ennyi.

viszlát!
süti beállítások módosítása