Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

JIG-176

2009.01.30. 14:52 idelle

Mai (anti)hősünk a fenti forgalmi rendszámú kékesszürke Ford Fiesta vezetője, egy ránézésre 25-30 év körüli fiatalember srác. Kocsijával a Bécsi úton, a Galagonya utcánál haladt a város irányából. Észlelte, hogy a szemközti sávban a padka mellett van egy parkolóhely, ki is tette az indexet, hogy ha majd elhalad a szemből jövő kocsisor, visszakanyarodik. Igen ám, de egy szemben haladó fehér Corsa is igényt tartott a helyre, annak rendje és módja szerint be is parkolt az üres helyre. Azt gondolom, mindnyájunkkal történt már ilyen, és bár tényleg bosszantó - és bizonyos értelemben eme blogba illő - az esemény, ilyenkor egy rövid, figyelmeztető dudaszó kíséretében azért illik továbbhaladni. (Nem menti, inkább csak magyarázza a dolgot, hogy a Corsa vezetője egy hölgy volt, és bár a férfiakkal ellentétben a nők egyszerre több dologra is képesek figyelni, ez alól a gépjárművezetés biztosan kivétel!)

A srác azonban nem hagyta annyiban, megfordult, kitette a vészvillogót (a vészvillogóról ld. később), leparkolt az út kellős közepén, kiszállt, hangosan megkopogtatta a Corsa ablakát és üvöltve - mindeközben tegeződve - kérte számon a hölgytől, hogy amennyiben látja a másik parkolási szándékát, ugyan, miért parkol le a kiszemelt helyre.

És bár legnagyobb meglepetésemre kurvázás nem volt, monológját azzal fejezte be, hogy belerúgott az autóba, majd füstölgő fejjel odébbált.

Kedves seggfej barátom, ha esetleg olvasnád a bejegyzésemet, egy kérdés és két jótanács:

1. Mi a nádvágó rettenes szerszámáért voltál olyan ideges, hogy megérte az idődet tölteni a dologgal?

2. A magyar nyelvben létezik a magázódás intézménye, amely ugyan nem alkalmas olyan színvonalú anyázásra - és nyilván nem is olyan kényelmes -, mint a tegeződés, de azért illik az előbbivel kezdeni.

3. Lenne ötletem, hogy máskor mit rugdossál, de nem írom le. Ajánlom inkább a lehiggadást, remek alkoholtartalmú italok és nőtartalmú elfoglaltságok vannak erre.

Seggfej...

Szólj hozzá!

Címkék: parkolamagyar megyamagyar jig176 seggfejmagyar vészvillogó

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr90912476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.