Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Nőjön dinó a farkatokra

2009.04.22. 11:20 idelle

A képről: "p*nát akartok, hát megkapjátok".

Korábban már érintettem a témát, s annak nem csak szemet, hanem szívet is gyönyörködtető aspektusát. Nevezetesen, hogy gyönyörű világot élünk: ha  nőnek születtél és a Sors legalább középszerű genitáliákkal áldott meg, dolgozni viszont nem akarsz, nos, az életed jó pár évre sínen van. Csak vetkőznöd kell.

Ha ráadásul az átlagnál jobban nézel ki, és hajlandó vagy vadidegen, de befolyásos férfiak bránerét a szádba venni, vagy azt különböző testnyílásaidon befogadni, akkor egyenes az utad a hírnév, a média, a "celebritás" felé.

Celebek. Én csak ismert embereknek hívom őket, de a női változatuk megnevezése lehetne "ismert mellű ember" is.

Az már régen nem érdekel, hogy különböző, ismeretlen nevű nőszemélyek életének napi történései szerepelnek címlapon - Bódult Bumbika felkelt, fogat és p*nát mosott, alsót és szeretőt váltott, gyereket vagy macskát szeretne - lehetőleg bármelyiket attól a sármos "ismert farkú ember"-től,  majdnem leejtette a mobiltelefonját vagy új melleket rakatott... és így tovább, az agyvérzésig -, olvassa, aki évezi, élvezze(n), aki olvassa, nem számít.

Ami felháborító/siralmas viszont, az az, hogy manapság már mindent a rózsaszínű punciszemüvegen keresztül néznek, s ami rosszabb: nézetnek velünk. Itt van egy tehetséges nő - Susan Boyle -, aki 47 évesen "véletlenül" bekerül egy tévéműsorba, kiderül, hogy valamiben - éneklés - istenáldotta tehetsége van, és akkor mi az első dolga a médiának? Kideríteni, hogy az illető hölgy szűz. Hogy ennek mi köze van az énektehetségéhez, ne kérdezzék. (A műfaj alja az inda egyik videóleírása: "Negyvenhét, még szűz, de énekel". Én meg baszd meg öt napja nem szexeltem - szigorúan a témánál maradva... -, és mégis vigyorgok, hogy mik vannak...)

Majd eltelik két nap, és valakik már egymillió dollárt kínálnak, ha Susan élő egyenesben veszti el a szüzességét. Na itt álljunk meg egy pillanatra! Oltári hamar fel kellene ébredni e szörnyű álomból, meg kellene változni, mert súlyos problémák vannak a rendszerben, amit társadalomnak, közfelfogásnak, értékrendnek hívunk!

Írtam már: a punci (fütyi), a szex az egyik legjobb dolog a világon, nincs vita. De ha pusztán számaszakilag nézzük is, életünk nagyobb részét nem ezzel töltjük (sajnos vagy nem sajnos, így van)! De tovább megyek: ahogy minden levegővételünkre sem figyelünk egyenként, úgy a nap minden másodpercében sem fontos, hogy himbálózik valami a lábunk között vagy sem. És végül: van az életnek számtalan területe, ahol a nemiség egyszerűen nem releváns.

Susan Boyle tehetsége, énekhangjának minősége nincs összefüggésben a nemével, a nemiségével. Ahogy a sarki zöldségesnek sem a farka, hanem a sárgarépája keménysége vagy puhasága az érdekes. És nem csak nem fogadom, de nem is hiszem el, hogy a szexualitás ilyen szinten, ilyen gyakorisággal, ilyen részletességgel érdekli a társadalom nagy részét.

A fájdalom csak az, hogy szexuálisan frusztrált médiagecik próbálják mindet ránk erőltetni. Kívánom, hogy nőjön dinó a farkukra.

U.i.. Susan Boyle fogadtatásának másik aspektusával - ti. hogy mit keres egy "nem szép" ember a porondon, a médiában - egy másik bejegyzésben fogok szólni.

2 komment

Címkék: médiákok wörldwájdsit puncifütyi

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr601079096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FotelTroll 2009.04.23. 00:47:37

mer tiltva vo't azer kell most orulni
szabadossag van mindenhol vegre kielheted oromeidet a halott macskak szemgodret megeroszakolva. vagy megnezed ugyanezt videon. amerikaban a szesztilalom alatt is volt am pia rendesen. most meg annyi kokain megy le a dunan, hogy inkabb azt kene kiszurni es tovabbadni. majd lecseng ez is ha lesz mas.

amugymeg sajnos nem a mediagecik a gecik. hanem a sok foldbuta ostoba parasztgeci aki leul a TV ele, az EZT AKARJA NEZNI! a mediageci csak kielegiti az igenyeket, ezert fizetik.

amig a paraszt nezi addig a fouszban minden nap egy (ket) mellet fogsz latni, illetve gyozike sot meg hetihetest meg ejjeli menedeket. a media szennye, de az emberek ket pofara gurgulazzak. hat meg is erdemlik... en nem nezem ezt a szart, engem az amerikaban dulo sorozat-hype kapott el. de en meg ezt erdemlem meg. es nem erzem magam jobbnak a gyoziket nezonel, egyszeruen csak nekem erre van igenyem.

szoval ne basztasd a mediageciket... tovabbvive a temat, (no offense) de te is ilyen mediageci vagy a gyongyodet ontod a disznok ele, hogy olvassak es kommenteljenek. mediageci, piha!

szoval ezen ne idegeskedj, temanal maradva inkabb tolts le vmi neked valo pornot es verd ki. 1000 eve csak gondolhattal volna a szomszed menyecskere, most full HD-ban elvezheted. es hidd el, neked pont ugyanolyan jo lesz, mint 1000 eve. mert kivered.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.04.23. 10:36:20

@FotelTroll: köszönöm aggódásodat, majomcsapda (makiverem) ügyben nincs problémám... :-)

1) Való igaz, hogy a kereszténység majd' kétezer évre tabuvá tette a témát, de azért ez idő alatt is megoldhatta a dolgot, aki nagyon akarta. Az is tény, hogy a tiltásból kifolyólag keletkező misztikum, most, hogy szabadon lehet, sokak képzeletét (és farkát és mellét) megragadja.
Én mindettől függetlenül nem gondolom, hogy ez a dolog ennyire érdekes lenne. Egyebekben azt sem hiszem, hogy valaha is vége szakad (volt erről egy film is, de ne kérdezd, úgysem tudnám előbányászni az emlékeimből).

2) Médiageci ügyben ingadozó vagyok, nem vagyok biztos ugyanis, hogy azt adják és olyan dózisban, amire a népnek szüksége van. Szerintem feltételezésekből indulnak ki, majd amikor bedobják a témát, az embereknél meg ba van kapcsolva a tévé - tehát elvben nézik a szart -, akkor azt hiszik, hogy ez így jó, és folytatják.
Nem gondolom, hogy tömegek élnek hazánkban, akik ne bírnák ki életük háétralévő részét Mónika fogatlan majdnemátlag-magyarjai vagy Bódy Szilvi mellei nélkül.

3) Bónusztrekk (az első ponthoz): tudod, az az érdekes, hogy éppen a nagy szabadságban, amit élünk van egyre több bezárkózó, Playboyra recskázó manus, és qrómajmot találni képtelen szingli. Pedig lehetőség, személy, pénz, minden adott, úgy vélem.
süti beállítások módosítása