Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Az arcátlanság határtalansága

2011.08.01. 14:09 magyaridióta

A múltkor jól indult a reggel, és a folytatás sem volt gyengébb.

Jövök az Árpád fejedelem útján, a Zsigmond térnél, a lámpa előtt egy I-s rendszámú fekete Polo a legbelső sávból kihúz a külsőbe, megy tovább az Árpád fejedelem útján, és tolja, tolja az előtte menőt, no nem sokáig, csak amíg elér a járdasziget végéig, ott hirtelen balra fordul, át a záróvonalon, és mielőtt nekünk zöldre váltott volna, elhúzott a Lajos utcán, így kerülve ki a piros lámpát.

Még szinte fel sem ocsúdtam, amikor a Lajos utcán a Citibanknál, ahol kábé fél éve számolták fel azt az áldatlan állapotot, hogy a város felé menő külső sávot teljesen - és persze szabálytalanul - elfoglalták a parkoló autók, ez a kép fogadott. A kolléga még véletlenül sem mondjuk az elválasztó járdaszigetre parkolt, nem, közvetlenül az úttesten, a kanyarban állt le (katt a képre egy közeliért).

És az már tényleg az arcátlanság netovábbja, hogy ma reggel ugyanaz az autó ugyanott állt, tehát nem egyszeri "vagányságról" volt szó, hanem permanens pökhendiségről és idiótaságról.

Ma reggel a Béke úton haladtam Újpest felé, a Róbert Károly körúti piros lámpához viszonylag nagy sebességgel érkezett egy kismotor(os őrült), előrekúszott a kereszteződésig, majd amikor épp nem jött senki, kikanyarodott a körútra.

Néha az a határozott véleményem, hogy Magyarországon el kellene törölni a KRESZ-t, úgysincs semmi értelme a szabályoknak...

Szólj hozzá!

Címkék: megyamagyar seggfejmagyar iix490

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr53104917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása