Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Szimpátia

2014.04.04. 00:15 magyaridióta

zsuzsa2.jpg1990-ben egy fiatal lány volt a Fidesz képviselőjelöltje a lakókörzetemben. A párt, amelynek képviseletében indult, rohadtul nem volt szimpatikus, de a lány tetszett. Úgy is tetszett, hogy akkortájt csak fekete-fehér, fénymásolt propagandaanyagokra telt a pártjának, azzal volt kidekorálva jó néhány villanyoszlop az utcánkban.

Eltelt huszonnégy év, a lányból asszony lett, és mindketten elhagytuk a szülővárosunkat.

2014-ben ez az asszony a (magukat) Kormányváltó erő(nek mondó politikai formáció) képviselőjelöltje a lakóhelyemen. A politikai alakulat rohadtul nem szimpatikus, de az asszony még mindig tetszik. Úgy is tetszik, hogy a propagandaanyagokon túlretusált, miközben az életben, a közszereplései során sokkal jobb és életszerűbb fotók készültek, készülnek róla.

1990 még (éppen) nem szavazhattam, de ha szavaztam volna, sem rá adtam volna a voksomat. Most sem szavazhatok rá, mert (köcsög) átjelentkező vagyok, de annak ellenére rá szavaznék, hogy a politikai alakulat, amelynek színeiben indul, ismét és újfent hányingert keltő a számomra.

Szóval ez most sem jön össze. Majd talán egy következő életben.

Szólj hozzá!

Címkék: személyes polifika

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr15911076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása