Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Kicsit lassabban a nyelvcsapásokkal, polgártársak!

2014.04.28. 15:54 magyaridióta

Az mekkora epic fail már, hogy április 7-én, hétfőn megjelent egy részben "bezzeg"-, részben gúnyos-kárörvendő vezércikk a Magyar Nemzetben a Várkert Bazár nagyszerűségéről, majd aznap kijött a hír, hogy már vasárnap este bezárták a további felújítás (építés) miatt?

epic_fail_varkert.jpg

bezart_a_bazar_hvg.jpg

 

 

3 komment

Címkék: képtelen médiákok nemzetveszető epicfail manemmondunkigazat

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr136094750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2014.04.29. 06:22:09

Néhány esztendőnként egyszer eldönteni, hogy a parlamentben az uralkodó osztály melyik tagja fogja a népet elnyomni, eltiporni — ez a burzsoá parlamentalizmus valódi lényege, nemcsak az alkotmányos monarchiákban, hanem a legdemokratikusabb köztársaságokban is. Forradalmi-demokratikus frázisok a falusi Jánosok félrevezetésére, és bürokratikus huzavona a kapitalisták kielégítésére, ez a lényege a becsületes koalíciónak. Lenin
„a felnőtt férfiak általános választójoga ma népszerű vesszőparipa, amely gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz, viszont kielégíti a legenergikusabb, de legkevesebb gyakorlati érzékkel rendelkező néprétegeket” Oven 1902.

Szúrófény 2014.04.29. 06:26:24

1943. (a hadifoglyokhoz)
Nincs új a Nap alatt!

Az örvény szélére került az ország, és sok idő a menekvésre már nincs. A kivezető út csak egy: azonnal és gyökeresen szakítani azzal a rendszerrel, mely ide vitte az országot, azonnal, és kíméletlenül eltávolítani azokat a vezetőket, akik ezért felelősek. Csak azok a férfiak moshatják le ezt a gyalázatot, amelyet a Horthy-rendszer (jelenleg orr-bán) (Horn-Gyurcsány) ránk kent, akik bátran és megalkuvás nélkül kilépnek nemzetünk megmentése mellett. Ők a magyarság jövőjének és becsületének megmentői.
A „Jobboldaliság” dicsérete:
Márai Sándor Naplójából:

Ha vége lesz ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár ránk: államot kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, reánk hagyott…Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a „jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit; a tudatot hogy ő, „mint keresztény magyar ember”, előjogokkal élhet e világban egyszerűen azért, mert ő „ keresztény magyar úri ember” joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni

Munchausen 2014.04.29. 13:29:22

@Szúrófény: Direct Democracy lenne a megoldas, ahol a valasztojog nem alanyi jogon jarna, lennenek ertelmes kriteriumai. Avagy parallel a parlamentaris demokracia mellett letezhetne valamifele ellenorzo, vetozo rendszer, a mostani rendszerrel az a baj, hogy csak 4-5 evente tudjak a valasztopolgarok tobb, de mint latjuk inkabb kevesebb sikerrel megvalasztani mind part, minde egyeni szinten a kepviseloket.
süti beállítások módosítása