Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A hazai helyzet fokozódik

2009.05.15. 16:19 idelle

 

 

 

 

 

 

 

Értem én, hogy a Fidesz és -közeliek egyre jobban be vannak sózva, de hogy a legrosszabb kommunista pártaktivistákat idézően, Lenin-fiús attitűddel vessék bele magukat az osztályharcba minden pillanatban, az lassan már számomra is unalmas, pedig én igazán jókat tudok szórakozni a seggnyaló, baksist váró firkászokon.

Történt ugyebár, hogy egy kormányőr megpróbálta használni a fegyverét, istenkém, rosszul sült el, van ilyen. Persze ölég nagy szégyen egy kormányőrre nézve, hogy nem úgy kezeli a lőfegyverét, mint Mel Gibson a Halálos fegyver bármelyik részében, de egyikünk sem volt ott, nem ismerjük a körülményeket. Majd kiderül. Vagy nem.

Mindesetre, amint világgá röppent a hír, a HírTV máris címlapra rakta, "Ártatlan járókelőt lőtt le a kormányőr" címmel.

Ugye azt senki sem gondolja, hogy a "lelő" ige tényleges jelentésével nincsenek tisztában a Fidesz-tévénél? Ugye azt sem gondolja senki, hogy nem szándékosan került a "lőtt le" kifejezés egy olyan mondatban, amiben a "kormány" is benne van, akármilyen vonatkozásban. Azt meg előre ki lehet találni, hogy a jobbsajtó tele lesz "a rettegő kommunista népnyúzó hazugkormány pribékjei rezzenéstelen arccal lövik le az ártatlanokat" stílusú jajongással. Igazán kár, hogy a politikai helyzet miatt az ilyen agyhalott, kenyéradó-seggre koncentráló gondolkodás- és viselkedésmód már nem tud szavazatot hozni a baloldalnak.

De hogy tárgyszerűek is legyünk: kacagásom mögül kibújva, egy pillanatra megállva, felhívom a figyelmét a jobboldali seggnyaló firkászoknak, hogy ahogyan a népet nem lehet leváltani, úgy a kormányőrök, rendőrök, katonák, stb. (az állományi rész tekintélyes hányada) is a helyükön maradnak egy kormányváltás után. Nektek is meglesz a keresztetek a saját hülyéitekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: idézem médiákok polifika necsajjá

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr691123502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása