Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A Nagy Fű-érv - UPDATE!

2009.07.30. 13:23 idelle

 Képinnen

Madonnát a lóverseny-pályára. Már amikor meghallottam, szétszakadtam a röhögéstől. Egyrészt mert tavaly Bécsben volt szerencsém végigkínlódni a koncertet - nemcsak a helyszín kiválasztása és annak kialakítása volt elhibázott, de az a "madonnai" koncepció is megbukott, ami az egykor volt jó zenét "zörejesíteni" próbálta -, márészt, mert minden jelentősebb pop-rock esemény a BS-ben (Aréna, jaja) vagy a Népstadionban kerül megrendezésre, ez axióma, nem bizonyítjuk.

Mai hír, hogy a koncertet átteszik a Stadionba. És bár az este folyamán kiderül, hogy ez még korántsem biztos, az MLSZ (Magyar Lószarszedők Szövetsége vagy Mindenki Legyen Szar) már az első hír napvilágra kerülése után tiltakozik, mondván: a rajongók tönkreteszik a gyepet, amit két hét alatt, az elkövetkező VB-selejtezőkig nem lehet pótolni, kijavítani, felfejleszteni, kiegyenesíteni, újraselymesíteni, stb.

Márpedig - teszi hozzá a fő-MaLaSzt - a magyar futballisták kiváló minőségű fűhöz vannak szokva.

Én morognék, de most már késő. Most látom, milyen szánalmas ő.

Ha nem sejteném, hogy valami pénzes vita van a háttérben, a következőkről polemizálgatnék:

1) A magyar labdarúgás a Fradi 95-96-os BL-sikere óta nem hozott pénzt (azt is ellopták!!!), azaz csak költünk rá.

2) Azon sem lehetne csodálkozni, ha a Népstadion helyén már lakópark épült volna - bár nincs emberfia a Földön, aki nálam jobban utálná a ronda és esztelen ingatlanberuházásokat -, valószínűleg nagyobb hasznot hozott volna még úgy is.

3) Olyan, hogy magyar labdarúgás - NINCS! Időről időre feltűnnek egyenmezbe öltözött férfiak a focipályaként nyilvántartott libalegelőkön Magyarország közigazgatási határain belül, szaladgálnak egy kicsit a labda után, de ezt nem nevezném labdarúgásnak, játszadozás ez, a legjobb pillanataiban is csak focizgatás.

Ha jól tudom, a Népstadion a magyar államé. Ha a koncert szervezői bérbeveszik a stadiont, fizessenek érte akárcsak 1 Ft-ot is, már nagyobb hasznot hoznak (pontosabban: kevesebb kárt okoznak) Magyarországnak, mint az állítólagos futballisták.

Ez a Madonna-performansz rossz és nívótlan. Méltatlan. Azonban én is a Stadionba tenném. Ugyanis az elmúlt tizenöt évben kb. tíz  koncerten voltam a Stadionban. És nem látok korrelációt a koncertek és a válogatott "teljesítménye" között... (Az eredeti bejegyzés időpontja: 2007.07.29 08:39.)

Most olvasom a legújabb hírt: mégsem a Stadionban lesz a Madonna-koncert, a "válogatott labdarúgó-mérkőzések zavartalan lebonyolítása érdekében".

Ez így elég is lenne, Török Ottó főigazgatónak nyilván leszóltak K-vonalon, de persze azért a Fő-Malacnak még cifráznia kell kicsit: "Bebizonyosodott, hogy a sport, a labdarúgás a legfontosabb, a sport szelleme diadalmaskodott - mondta Kisteleki István MLSZ-elnök. - Természetesen elégedettek vagyunk azzal, hogy így, a mi szempontjainkat messzemenően akceptálva alakult a stadion vezetőinek álláspontja. Nagyon örülünk annak, hogy semmiféle zavaró körülmény nem gátolhatja válogatottunk eredményes előkészületeit, valamint a két sorsdöntő mérkőzésnek a téthez méltó, magas színvonalú megrendezését."

Fontos lenne a labdarúgás hazánkban is, valóban. Sokan várjuk, évtizedek óta, hogy legyen az országban labdarúgás. Ehelyett seggfejek "sportvezetnek", lopják a pénzt és okoskodnak!!! Asszem okádnom kell...

Szólj hozzá!

Címkék: bürók markec seggfejmagyar ismertember néddmán gagyisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr411274514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása