Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Az ostoba megoldások bankjai

2011.10.05. 20:31 magyaridióta

 

1) Szarban lehet a Microsoft, ha a Google elleni harcban már a Citibank segítségére van szüksége...

A dologban lassan szinte már semmi újdonság sincs, ismételten arról van szó csupán, hogy egy szolgáltató nem fejleszt Chrome alá. Konkrétan: a Citinek a néhány hónappal ezelőtt végrehajtott honlap-átalakításával sikerült elérnie, hogy az e-számlakivonat Chrome alatt nem elérhető (IE-vel és Firefoxszal viszont igen). Innen is gratulálok hozzá!

2) A másik multi, a K&H sem bajlódik ezzel a feladattal, esetükben egészen egyszerűen egy, a hozzáféréshez szükséges chipkártyát vezérlő plugin képtelen felmászni Chrome alá (IE-vel simán megy, régebben Firefox alatt sem ment, most már ott is működik).

Velük azonban adódott egy másik problémám is.

Néhány hónapja többek között azért is alakították át az elektronikus banki rendszerüket, hogy ne kelljen számlakivonatokat küldözgetniük. Erre ma az előző képen látható hibaüzenet fogadott, amint megpróbáltam lekérni a könyvelés számára a kivonatokat.

Persze, van olyan, hogy egy funkció átmenetileg nem működik egy elektronikus (online) rendszerben, de azért egy ilyen kaliberű cégnek illene kicsit többet mondani ennél. Jó, hogy nem tettek be egy animált gifet, "Under construction" felirattal!

Akárhogyan is, nekem nem a devizahitelek, hanem az ilyen pitiáner slendriánságok miatt kezd elegem lenni a pénzintézetekből. Mentségükre legyen mondva, hogy: is.

2 komment

Címkék: slendrián mútti tyéhnyiká

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr523280989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2011.10.10. 17:40:08

A citinél hosszú és hatékony munka végerdménye az lett, hogy nem csak a chrome, hanem linuxon futó firefox alatt sem lehet elérni a számlakivonatot. Addig okoskodtak, hogy a historyban benne maradhat a számlakivonat, hogy mostmár egyenesen nem elérhető, így biztosan nem fog vele vissazélni senki se...
Tudnám ki volt az a balfasz aki ezért a melóért sok-sok milliót felvette...
süti beállítások módosítása