Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Embernek maradni mindig, minden körülmények között

2012.07.18. 23:48 magyaridióta

Kecskés Béla sokadik felmenője Árpád vezérrel érkezett a Kárpát-medencébe. Bátor, jó lovas volt. Kecskés Bélán nem látszanak ázsiai vonások, rendes, fehér, magyar embernek néz ki, egy közülünk. Kecskés Béla nem nagyon szeret dolgozni, leginkább alkalmi munkákból élt az elmúlt húsz évben. A keresete nagy részét többnyire elitta. Felesége nincs, gyereke nincs, anyjával él egy háztartásban. A háztartást az anyja vezeti, Kecskés Béla nagy ívben szarik a világra, a családra, az anyjára. Egy közülünk.

Kuntár Ferenc felmenői között voltak szászok, tótok, kunok, megannyi kor megannyi népcsoportjának képviselői. Kuntár Ferencen nem látszottak úgymond megkülönböztető vonások, rendes, fehér, magyar embernek nézett ki, egy volt közülünk. Kuntár Ferenc mindig is szeretett dolgozni, de hivatalos munkát nem nagyon kapott, így leginkább alkalmi munkákból élt az elmúlt húsz évben. Szerette a sört, de a keresetét gondosan beosztotta. Nős volt, de elvált, született egy kislánya, akit az anyja nem nagyon engedett hozzá. Egyedül élt, szegényes, de takaros házában. Egy volt közülünk.

Azon a péntek estén Kecskés Béla különösen ittas állapotba került, mert sikerült eladnia egy lopott láncfűrészt. Kuntár Ferenc a falu ismert vállalkozójának dolgozott egész héten, a jól végzett munka örömére egy sört akart inni a kocsmában.

Ha ivott, Kecskés Béla szívesen kötekedett. Egy Hubertusra akarta meghívatni magát Kuntár Ferenccel, amire az csak annyit mondott: "Béla, eleget ittál, menjél haza! Pihend ki magad, holnap meg apríts tűzifát, jót fog tenni a fizikai munka!".

Kecskés Béla úgy gondolta, hogy a favágás említése a lopott láncfűrészre utal. Agyát vörös köd borította el, előrántotta vadászkését, és hétszer megszúrta Kuntár Ferencet. Kuntár Ferencen a negyven perc múlva kiérkező mentők már nem tudtak segíteni.

Banális eset, magyar ölt magyart. A hírt minden fontosabb hírműsor és hírportál közölte másnap délelőtt.

Sem aznap, sem azóta egyetlenegy ember sem osztotta meg a hírt a Facebookon, és nem írt róla felháborodott bejegyzést. A hír teljesen érdektelen maradt a magyarok számára.

Szólj hozzá!

Címkék: nagyonmélyenlévőmagyar rasszistván

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr584665333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása