Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Seszták Conchita

2014.05.19. 14:01 idelle

sesztak_conchita.jpgAzért valljuk be őszintén, osztrák sógoraink nem igazán tudtak volna nagyobb szolgálatot tenni az álkeresztény, álkonzervatív, álnemzeti kormányon harsányan hahotázi kívánó, magam fajta NER-ellenes honpolgároknak, mint azzal, hogy Conchita Wurstot indították az Euroizé Dalárdában. Igaz, a teljes örömhöz kellettek az őt első helyre segítő szavazatok is, tehát külön köszönet mindazon europolgároknak, akik rászánták azt a néhány eurócentet a szavazatra.

Sokan, sok helyütt megírták már, hogy mekkora égő, ahogy a komplett hazai "jobboldal" beszopta ezt a médiahacket, és pláne az, ahogyan médiamunkásaik egymást lekörözni próbálva vizionálják Európa halálát. Kétségtelen tény, hogy ez a szívatás rendkívül jól sikerült, sok örömteli pillanatot szerezve mindazoknak, akik szeretnek röhögni az ájtatosmanók ostobaságain. Vagy az ostobák ájtatosmanóskodásain. Végül is mindegy.

Seszták Ágnes a múlt szombati Magyar Nemzetben állt be a sorba, ami kissé fáziskésésnek hat. Ezt nyilván ő is érezhette, ezért aztán kénytelen volt elővenni a homoszexuálisok és transzneműek elleni magyaridióta érvkészlet legnagyobb hazugságát, a pedofilvádat. Amivel kapcsolatban csak annyi megjegyzésem van, hogy a pedofíliát eddig egyetlen szervezet "szentesítette" a hallgatásával, nevezetesen a római katolikus anyaszentegyház. (Igen, valóban: mostanában történt pozitív elmozdulás ez ügyben is.)

És még valami: azért Seszták Ágnes helyében óvatosan bánnék az olyan kijelentésekkel, mint az "elölről azonban több mint rettenetes".

6 komment

Címkék: médiamunkás médiákok prájszlesz manemmondunkigazat

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr206180845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NYJetsTD 2014.05.20. 06:42:23

Imádom, amikor szabad bármelyik vallás nevében emberek millióit halomra gyilkolni, alázni, kirekeszteni, megbélyegezni, de egy média fricskán megy a rugózás ezerrel. Sráclányamőba Conchi pedig jókat röhögve tele keresi magát. Az emberek már rég túlléptek a dolgon, csak kamuájtatosék tartják fenn a érdeklődést.

Újratöltve 2014.05.20. 17:35:04

Hát....nem hiszek a szememnek. A blog bőven kimeríti a közösség elleni izgatás tényállását. Nem arról van szó, hogy néhány, történetesen magyar ember idióta, hanem etnikai gyűlöletkeltésről van szó, mert a magyar jelzőt általánosító értelemben használja a blog szerzője, gyűlöletkeltő módon, gúnyolva egy népnevet. "Maga biztos magyar..." mert akkor biztos idióta. Tényleg nem hiszem el, hogy ilyet meg lehet tenni ebben az országban. Az ügyészség tud erről? Van olyan blog, hogy "zsidóidióta"? Ugye nincs? Van olyan blog, hogy "görögidióta"? Ugye nincs? Hát maguk mégis mit képzelnek magukról? Hogy képzelik a "magyar" népnév használatát ennyire pejoratív környezetben? A tartalomról most ne is beszéljünk, én Seszták helyében perelnék, mert a "Seszták Conchita" egy tényállítás, nem vélemény. De én a magyar állam helyében is perelnék és büntetnék, mert ez enm véleménynyilvánítás, hanem szimpla véleményterrorizmus. Hogy tahóság, arról már nem is beszélek, mert nem csak idiótának, hanem tahónak is lehet lenni, de ez már álcázott médiaterrorizmus, és ezt nem kéne tolerálni. Gondolom Izraelben ezt nem írná le, nem használná a "zsidóidióta" kifejezést. Ott nem lennének olyan elnézők magával mint itt. Volna egy-két tippem, milyen késsel vágnák el villámgyorsan a torkát és tépnék ki a mocskos nyelvét! Idióta! Mit képzel magáról!? Viselkedjen!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2014.05.21. 19:52:37

@Újratöltve: egy ilyen komment mit kóstál mostanában a Nemzeti Együttműködés Rendszerében? csak, mert ha jól fizet, az ingyen blogolás helyett lehet, hogy a bloggerek áttérnek erre a műfajra. :-)

"a 'Seszták Conchita' egy tényállítás"

köszönöm, bearanyozta az estémet! :-DDDD

Untermensch4 2014.05.27. 14:23:57

@Újratöltve: mi van akkor ha ez egy "önkritikus" blogelnevezés és (tegyük fel a móka kedvéért) azért is találó mert arra utal hogy az alapító "gyépés" ami pedig büntethetőséget kizáró ok is lehet (cselekvőképesség,beszámíthatóság,stb). erről vajon tud az ügyészség? és a házmester? és más országokban hogy mennek ezek a dolgok? mert én meg izrael állam helyében perelném Önt (sőt, joghatóságom alatti területen még büntetném is) amiért arra utaló tényállítást tesz hogy izraelben szadista módon megölik az idiótázó bloggereket. egy olyan országban ahol évtizedek óta nem hozott bíróság halálos ítéletet...
"Idióta! Mit képzel magáról!? Viselkedjen!" :)
süti beállítások módosítása