Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Füstköd

2009.01.15. 22:38 idelle

Szót sem érdemelne a dolog, elmúlt, majd jön megint, fárasztott az elintézési mód, de ma megint előjött. Jó, persze, aki kertévé híradót néz, az nem lehet sikeres ember, de megütötte az agyamat, amit ma az RTL Híradóban hallottam. Tulajdonképpen herótozták azokat, akik a szmogriadó meghirdetése következtében beálló tiltás ellenére autóba ültek.

Na kérem, ez egy olyan ország, ahol a nép nagyon nehezen fogad el bármit, amit nem szokott meg. 1100 éve nem volt szmogriadónk. És ugye azzal mindenki egyetért, hogy egy ilyen rendelkezést nem így kell bevezetni??? Nem mellesleg jegyzem meg, hogy Európa fejlettebb részén, szmogriadó esetén, a forgalmiddal ingyen utazhatsz a tömegközlekedési eszközökön.

Tessenek szívesek emberi módon intézni ezt is: 0) tömegközlekedés fejlesztése; 1) jogszabály-változtatási tervezet társadalmi vitával; 2) jogszabály bevezetése türelmi idővel; 3) részletes, viszonylag hosszú határidejű tájékoztatás.

Szóval nem kell hangulatot kelteni. A nép élni akar. És normális hangvételt és ésszerű intézkedéseket szeretne.

 

Szólj hozzá!

Címkék: butapest bürók hatalmiszóval

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr39880752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása