Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Még keresik a bankrablót

2009.01.15. 17:27 idelle

Moldova György annak idején könyvet szentelt annak a kérdésnek a boncolgatására, vajon miért tartja egy teljes ország hülyének a rendőreit (megjegyzem a világon máshol is van ilyen ország). Nos, az e heti választ Óbudán kaptuk meg kedden, amikor is egy fél hadsereg képtelen volt elkapni egy bankrablót, aki egy lépcsőházba menekült be. Mármint a hivatalos verzió szerint.

 

 

 

 

 

 

Eddig szent meggyőződésem volt, hogy a rend éber őrei unalmas ügyeleti idejük alatt filmeket, többek között amerikai krimiket néznek (oktatófilm), márpedig azokban bőségesen látható olyan jelenet, amelyben a jó- vagy rosszfiú kisétál a rendőrök által körbevett helyről - leggyakrabban házból egyébként.

Szerintem két dolog történhetett: 1) a bankrabló nem is abba a lépcsőházba menekült be, azaz már korábban elvesztették a nyomát (ez néhány tíz méter egyébként, de mégis megtörténhetett; 2) lakónak "öltözve" egészen egyszerűen elsétált.

Tudom-tudom, legutoljára a tetőn látták. Akkor viszont valószínű, hogy simán elrepült, mint Lara Flynn Boyle a Las Vegas c. sorozatban, amikor már végképp nem volt ötletük az alkotóknak, hogy mit kezdjenek a karakterrel...

Szólj hozzá!

Címkék: butapest oszoljanak

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr100880013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása