Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

...és még neki áll feljebb

2009.02.27. 07:48 idelle

A magyaridiotizmus egyik leggyakoribb megjelenési módja a felháborodás. A felháborodás azon, hogy valaki szólni, figyelmeztetni merészelt valami olyasmiért, amit nem illett, nem kellett volna tennem vagy csak egyszerűen a saját fényemben sütkérezve megfeledkeztem a másik tízmillióról (hatmilliárdról, bár az is lassan hét).

Nem tudom, honnan, miből adódik ez a mentalitás. Mindensetre ahelyett, hogy az emberek eldünnyögnének egy "elnézés"-t, vagy az autóban intenének vagy villantanának, villognának egyet, hogy te hülye paraszt, én hibáztam, tudok róla, bocs, megy a felháborodott visszaszólás, a közömbös mozdulatlanság vagy éppen ideges mutogatás vagy nem kevésszer a visszadudálás.

Mert miközben ők hibáztak, még nekik áll feljebb. És ki vagy te és milyen jogon mersz szólni nekik...

Szólj hozzá!

Címkék: alapvetés mivanmivanmivan

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr100968985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása