Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

KVZ-536

2009.02.27. 07:31 idelle

Régebben azt gondoltam, ha az ember korábban indul reggel, el tudja kerülni az idiótákat az utakon. Ma már - mármint ma nap szerint és úgy általánosságban is mint felvett tudást - tudom, hogy ez hiú ábránd volt.

Mindjárt jövök a napindító idiótával, de először a fenti forgalmi rendszámú rendőrautótól szeretném megkérdezni így virtuálisan, mi vitte rá arra, hogy reggel hét órakor az Árpád fejedelem útján megkülönböztető jelzés nélkül, mintegy 90 km/h-val rohanjon, belevéve azt is, hogy a kanyarodó sávban előzte a kocsisort, majd bevágott?

Csak nem megvan Fenyő János gyilkosa? (Tudom, megvan, csak olyan hosszú ideig keresték, hogy szállóige lett nálunk belőle.) Vagy kiderült, kié volt az ököl, ami megölte Simon Tibort? Vagy felgöngyölítették a tatárszentgyörgyi esetet?

Vagy csak egyszerűen arról van szó, hogy már megint semmi sem számít, és rendőrautóval a seggünk alatt bármit megtehetünk??? Maradok ennél a verziónál.

Szólj hozzá!

Címkék: oszoljanak megyamagyar kvz536

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr1968970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása