Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

ISN-220, JFX-886 és JJS-441

2009.03.19. 14:21 idelle

Hogy jól kezdődjön a reggel, ma éhgyomorra a képen látható Laokoon-csoportot sikerült lencsevégre kapnom a Tímár utca és a Zápor utca sarkán. (Bréking nyúz: miközben tegnapi BMW-sünk és teherautósunk még mindig ugyanott parkolt!!!)

A BMW-t már láttam itt és így parkolni, szemben valami ügyvédi iroda van, száz méteren belül pedig ha nem is rengeteg, de szép számú üres parkolóhely, de hát a doktor úrnak biztosan lumbahója van (copyright Kern András), nem sétálhat sokat.

SEAT-osunk egy kajakihordó srác, szintén lett volna alkalma másuitt parkolni, főleg, hogy nem a sarkon álló házhoz jött, de nyilván sietett, nem ért rá helykereséssel tökölni.

A fehér Skoda pedig - ez a kép már pár órával később készült, csak hogy a Skodá(s)t ne bemondásra fikázzam - nemes egyszerűséggel beparkolt az egyetlen mozgássérült helyre.

Kis magyar anzix, március 19-én, Budapesten.

Szólj hozzá!

Címkék: parkolamagyar isn220 jfx886 jjs 441

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr11012018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása