Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Re: Hiénák vonyítása

2009.03.25. 19:07 idelle

Sem nem Kuncze, sem nem Farkasházy, csupán az utolsó két bekezdés miatt:

 

KLUBRÁDIÓ

Nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon. Ami természetesen nem megoldás - mondta Kuncze délelőtt, mire elszabadult a pokol, s hiába kért még aznap elnézést, a Fidesz úgy döntött, amíg ott műsort vezet, addig nem nyilatkoznak a Klubrádiónak, mivel szerintük a kijelentés példátlan, elfogadhatatlan, sértő, gyűlöletkeltő.

Nem csodálnám, ha Kövér magába roskadva bámulná a plafonon a csillárja kampó ját. Négy éven át gyalázta az ország felét, mindenféle következmény nélkül, s amikor egyszer, igen értelmes dolgokat fejtegetve egy bizonyos kötelet is szóba hozott, egy képviselő szétkürtölte az országban, erősen kiragadva a szövegkörnyezetéből, aminek következtében hamarosan a választásokat is elvesztették.

Ezeket a sorokat 2003 februárjában írtam e rovatban, szóval ez egy elmebeteg ország. Délután ötkor egy nő már azt mondta Bolgárnak, hogy Kuncze a szegényeket el akarja tenni láb alól.

De nyugi, ez még csak a főpróba. Egy barátom szerint nem kizárt, hogy a Viktor egyáltalán nem lesz olyan bosszúszomjas, mint sokan gondolják, én meg azt mondom, hogy ez teljesen mellékes. Ugyanis nem lesz más választása a sok ígérgetés után, mint azt mondani, hogy azért nem tudjuk teljesíteni, mert a bolsik mindent elloptak, és teljesen üres a kassza. Ezért kell majd mindennap egy levágott fejet felmutatnia évek óta tüzelt radikálisainak, meg azoknak, akik azért szavaztak rá, hogy azonnal jobb legyen nekik. Vegyék már észre, miért mondják, hogy azért nincs még programjuk, mert nem ismerik a számokat. Dehogynem!

Csak majd csodálkozni akarnak.

(Farkasházy Tivadar: Nem értem. Hócipő XXI/5.)

Szólj hozzá!

Címkék: idézem polifika nincsremény

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr591025457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása