Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

És szülé az ő...fiát

2009.03.31. 19:00 idelle

Bár a címből úgy sejthető, nem vallási tárgyú bejegyzés következik.

Régóta kedvelem Erős Antóniát, nem csak azért, mert esztétikailag örömet okoz (magyarán szép - bár nem az a klasszikus, mindenkinek tetsző szépség), és nem csak társadalmi szerepvállalása miatt, hanem mert nem keresi a bulvármédia kétesen és bizonytalan ideig csillogó reflektorfényét (abbahagyom, mielőtt a képem belezavaroda), bár néha nyilván megtalálják - főleg most, hogy kiderült, gyermeket vár. Persze egy ilyen hír nem maradhat kihasználatlanul, a megjelenését követően kiadott egyik szörnylapban a cikk valami olyan mottóval jelent meg, hogy "Amikor megtudtam, percekig nem akartam elhinni".

Nem, cseszd meg. Egy negyvenéves nő, akinek nyilvánvalóan élete (egyik) nagy álma, hogy gyermeket szüljön, amikor kiderül, hogy várandós, nem hiszi el. Nem beszélve arról, hogy nyilván minden ismert ember (celebritás) ilyen baromságokat beszél. Kívánom Erős Antóniának, hogy egészséges gyermeknek adjon életet, és őt is isten éltesse sokáig. A baj és rövid élet meg érje az idiótákat!

Más: pár napra rá Lilu (Lila Liba, gágágágá) jelentette be, hogy ő is gyermekáldás elé néz. A tévé meg is jelent nála (ösmét képzavar, ami egy tévé esetében nem szokatlan, mert ő jelent meg a tévénél, mivel a stúdióban, a munkahelyén folyt az épületes beszélgetés), mire ő ontani kezdte magából az okosságokat.

Több éve figyelem már ismert és kevésbé vagy egyáltalán nem ismert várandós honfitársaimat, úgy tudják előadni magukat, mintha  rajtuk kívül (figyelem: egyenként!!!) még soha senki nem szült volna az emberiség történelmében.

A (valamennyire) ismert asszonyok esetében - túl a gyakran megvalósuló szellemi mélyszántáson - külön problémának tartom, hogy ők a MINTA. Azaz a fiatal lányok, asszonyok szerintem sok esetben nem a drága mamát interjúvolják meg a várandósság és szülés rejtelmeiről, hanem nézik a tévét, meg olvassák a mély tartalmú lapokat (zsidóság és gójság, kedvence az ójság, mondaná erre egy kedves ismerősöm papája), és onnan jutnak információhoz. Ami nem biztos, hogy jót tesz a születendő ember testének és szellemének.

Nem beszélve a chatelések során nyert tudásról, de az már egy másik téma. A kép meg az RTL Klubtól van, természetesen...

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok ismertember néddmán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr941038043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása