Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Soha többé

2009.03.31. 18:48 idelle

Ahogy korábban utaltam rá, már most érezhető az idiotizmus dagadása, elszabadulása (és hol vagyunk még az igazitól)...

Legelészve a különböző "politikai" indíttatású blogokban, nem egyben találkozom azzal az igénnyel - igaz, már évekkel korábban a polfórumon is szembe jött az a követelés -, hogy márpedig SOHA  TÖBBÉ MSZP-t ("rohadt komcsik" - nem én mondom, ők mondják) és SZDSZ-t ("mocskos zsidók" - nem én mondom, ők mondják).

Bár nyilván lehetnek a sohatöbbé-nek is fokozatai, a legtöbb esetben úgy érzékelem, hogy a kívnság lényege: "ezek" örökre tűnjenek el nemcsak a politikai életből, de Magyarországról is. Ezzel kapcsolatban két összefüggő kérdésem van:

1) Ezek a magukat többnyire demokratának valló állampolgárok hogyan képzelik a politikai váltógazdálkodást Magyarországon, az elkövetkező évtizedekben?

2) Olvastak-e, tanultak-e valamit az egyeduralmi rendszerekről?

(+1 bónusz: ki is a "komcsi"?????)

Szólj hozzá!

Címkék: polifika nincsremény kicsihülyefiam

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr321038016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása