Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

KUU-647

2009.04.08. 18:07 idelle

A kép önmagáért beszél, nem kívánom kommentálni magát az esetet (tegnap délelőtt 11 óra körül fotóztam a Gergely Győző és Hollán Ernő utca sarkán). Persze bárki, aki huzamosabb ideje él kis hazánkban, legyinthetne, mit túráztatom magam ilyenekkel, ezret lehetne lencsevégre kapni akárcsak egy nap is.

Ami érthetetlen számomra az egészből, az csak annyi, hogy ha egyébként a szabályossághoz/szabályosságért egy plusz mozdulatot sem kell tenni, akkor miért jobb szabálytalanul "megoldani" egy szituációt? (Merthogy - tán mondanom sem kell - az utca tele volt üres parkolóhellyel...)

Vagy egészsen egyszerűen itt tartunk szellemi színvonalban? Egy nappal előbb a legnagyobb csúcsforgalomban csorogtam le a Szépvölgyin, szemközt egy Xara Picasso - a sofőrjével együtt!!! - várakozott vészvillogóval, félig a járdára állva, úgy, hogy lehetőleg fékezni és kerülgetni kelljen, miközben tőle két méterre hat üres parkolóhely volt, egymás mellett! Kedvem lett volna megállni és megtépni megkérdezni: miért, ember, miért???

Ugyanígy nem értem az irányjelző nem használatát: gyerekek, ott van a kezetek ügyében, tulajdonképpen az ujjatokat kell csak megmozdítani, három centit, maximum, miért olyan nehéz???

Nincs válasz, helyette csak motorosok vannak, akik autók tükreit rúgdossák le, és van, aki még helyesel is nekik. De erről máskor.

Szólj hozzá!

Címkék: parkolamagyar kuu647 méééér

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr871054323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása