Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Mindíííííííííííg...a gagyi

2009.04.29. 14:16 idelle

Kezdjünk két coming-outtal:

1) Én bizony az Interspar áruházaiban intézem a nagybevásárlásaimat.

2) Az időszakonként jelentkező pontgyűjtő akciókba is be szoktam kapcsolódni, függetlenül attól, hogy tudom: a pontokért vehető (majdnem képzavar) "ajándékok" szépen be vannak árazva a vásárlásomba. Na mindegy, ennél nagyobb perverzióm sose legyen.

A legújabb akciójuk azonban nálam is kiverte a biztosítékot. A dolog lényege, hogy vásárláskor 4.000 Ft-onként adnak egy Hupikék Törpike figurát. Sőt, a figurák csomagolásába még ún. törppontokat is helyeztek, három törppontért pedig - némi készpénzes ráfizetéssel - pedig kiegészítőket (értik, ugye!!!???) lehet vásárolni.

Akit érdekel, járjon utána, én meg nem adom az akció linkjét!

Azon már meg sem lepődtem, hogy máris felháborodott Homár poszt született a dologról.

Viszont elgondolkoztatott, hogy milyen marketing indokok játszhattak szerepet ennek a hipergagyi akciónak a bevezetésében. Persze joggal kérdezhetné bárki, hogy kifutó Kappa táskák és átlagos késkészletek pontgyűjtő akcióban való szerepeltetése mennyivel nívósabb? Én erre azt mondom, hogy sokkal. Mondjuk pusztán azon tárgyak használati értéket tekintve is. (Jó, az is nyilván úgy történt, hogy beesett hozzájuk néhány ezer darab ingyencucc, és pénzt csináltak belőle. De legalább volt az akció mögött termék!)

Gondolom, sokan emlékeznek még a kilencvenes elején magazinok hátulján hirdetett "igazi bomber dzseki"-re és a hasonló színvonalú termékekre. A gagyi árukapcsolást nálam egyébként a Reader's Digest vezette, húsz forintos, semmire sem használható "olvasólámpákkal" (most elárultam magam, hogy anno beugrottam nekik...) és ugyanilyen színvonalú beetetésekkel.

Mindenesetre őszintén remélem, hogy a Spar marketingesei csak egy rossz viccnek szánták ezt az egészet, és soha többet nem jut eszükbe ilyen idiótaság.

Szólj hozzá!

Címkék: aggyávegyé gagyisztán mútti

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr851093547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása