Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Pech

2009.05.08. 09:50 idelle

Tegnap este hazafelé hallgattam a nyolcas híreket és meglepődtem, mert a sertésinfluenzáról szóló híradás sorrendben már csak harmadik volt.

Ahogy idéztek különböző okostojások nyilatkoztaiból, egy kis szomorúságot véltem felfedezni a szavak mögött, mintha azt mondták volna: "a francba, ez nem jött be, pedig hogy reménykedtünk egy jó kis pusztító világjárványban".

Persze azért egy-két halovány utánlövésre még futotta, a valószínűleg legcsalódottabb amerikaiak még arra is felhívták a figyelmet, hogy annak idején a spanyolnátha is kicsike fertőzésnek indult, aztán hogy kiirtotta a fél világot. Bebeee...

Én meg csak annyit mondok: drága gyermekeim, pechetek van. Ugyanazzal a fegyverrel szenvedtetek vereséget, amelyben oly nagyon bíztatok: a globális médiával.

A képet innen vettem: www.shotaddict.com

Azt gondoltátok, hogy majd jól telekürtölitek a világot a veszéllyel, a világ megijed és hasra esik előttetek, ti meg tonnaszám csinálhatjátok a pénzt a vakcináitokból. A telekürtöléssel nem is lett volna baj, de annak a fránya médiának egy része nem átallott tényeket közölni, olyanokat például, hogy hány esetben igazolódott ténylegesen, hogy erről a vírustörzsről van szó, hogy egy "normál" influenzajárványba is belehal néhány (tíz-, száz-) ezer ember, hogy az egészséges felnőttek immunrendszere egyébként elég jó hatékonysággal véd a betegség ellen, és nem utolsósorban: hogy vannak már gyógyult betegek is.

Szabad percetekben, ott a medence partján, a harmadik rózsaszínű koktél közben esetleg filózzatok már el azon, nem maga az emberiség-e a legveszélyesebb vírus a Föld nevű élőlény testén, testében.

Szólj hozzá!

Címkék: wörldwájdsit kisgömböc néddmán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr151109400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása