Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Választási lehetőség

2009.05.08. 22:57 idelle

Tudom, nem lehet sikeres ember, aki ingyenes e-mail szolgáltatónál regisztrál e-mail címet, de hát semmi baj, nem lehet mindenki sikeres ezen a földön...

Itt nem részletezett okok miatt új e-mail címet kreáltam magamnak a citromail-nél. Sok-sok adatot kérnek, amelyek megadása alapjában véve tűnik értelmetlennek a számomra, de mindegy, nem ellenőrzi senki őket, ráadásul több helyütt felajánlják az opciót, hogy a kedves felhasználó most éppen nem kíván válaszolni a feltett kérdésre.

Tudván, hogy az ingyenes szolgáltatók is a piacról élnek, természetes, hogy rengeteg spamet információt óhajtanak küldeni, ami alapján bevételre számítanak. Ugyanakkor szolgáltató és felhasználó között régóta létező hallgatólagos megállapodás, hogy te nem küldesz nekem ajánlatokat, én meg vadul használom a szolgáltatásodat, ami azt jelenti, hogy egyrészt a többi pipáló felhasználót elárasztod a szemeteddel, én meg cserébe növelem az oldalad látogatottságát, ezáltal meg tudod győzni a hirdetőket, hogy nálad jó helye lesz a reklámuknak. És a pénzüknek.

A citromail-nél jelenleg nincs választásod. Vagy kipipálod a "Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott elektronikus elérhetőségeimen a CitroMail.hu oldalt is üzemeltető Sanoma Budapest Zrt. közvetlen üzletszerzési célból megkeressen." opciót vagy nem tudsz továbblépni, azaz nem tudsz regisztrálni.

Kedves Sanoma! Veszem (a páromnak) a Nők Lapját, korábban előfizetője voltam a Fülesnek, a magam igényei szintjén mindent megteszek, hogy termékeidet vásároljam, de ha üzleti ajánlatot kapok tőled, azt olvasás nélkül fogom törölni.

Van olyan mérkőzés, ahol nem nyer senki. És csak az egyik veszít...

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok méééér

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr811110801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása