Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Make love don't watch TV

2009.05.11. 15:27 idelle

Gondolom, semmi meglepő nincs abban, ha azt mondom: elég nagy pontossággal tudom, mire számíthatok a Magyarországon fogható TV-csatornáktól, főleg vasárnap este.

Azt persze nem értem, miért bánnak úgy a tévék a vasárnap estékkel, mintha egy forró nyári csütörtök éjjel lennénk, ahol Jackie Chan, Dolph Lundgren és Eric Roberts határozza meg a nívót, egyszer igazán elmagyarázhatná valaki. Tekintve, hogy ilyenkor nagyjából 8 millió magyar kushad a képernyő előtt - mínusz Páva Zsolt baráti köre és lekötelezettjük, Páva Zsolt -, talán nem a ZS kategóriával kellene megpróbálni szórakoztatni a nagyérdeműt.

Mit ad isten egyébként, DVD lejátszóm is aznap délután unta meg a létet, videón meg nem sok elérhető műalkotásom van már. Így aztán egy laza fél órás kapcsolgatást követően kezembe vettem valami újságot, és füstölgő fejjel, jobb híján, azt kezdtem el olvasni. De legalább hamar ágyba kerültem.

Nem kizárt azonban, hogy el kellene adnom a tévét, valamint fel kellene frissíteni szexuális ismereteimet, a pénzen óvszert és játékszereket venni, a maradékot meg elinni. Elgondolkozom rajta...

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr881115247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása