Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

God save

2009.05.13. 23:15 idelle

Respekt a TV2-nek. Persze nem értékalapon végzik a munkájukat, de mindenképpen figyelemre méltó Bárdos András műsora. Ma Eperjes Károly a vendége.

Eperjes Károllyal '93-ban találkoztam először. Lenyűgöző személyiség. Kiváló művész. Zseni és őrült egyben. Ma már inkább őrült.

Félreértés ne essék. Nem baj, ha ismert emberek világnézetek mellé állnak. Nem baj, ha pártok mellé állnak. A baj nem ez. A baj az, ha okos, adott esetben meghatározó emberek nincsenek tisztában a politika lényegével. Eperjes nincs. Eperjes idealista. Eperjes politikai értelemben ostoba. Eperjes azt mondja - utalva a baloldali kormányra -, hogy "az agyasok hülyítik a hiszékenyeket". Eperjesnek "fáj", ha valaki nem szavaz. Eperjes ezenkívül felelősségtudatról beszél. "Lelkiismeret-vizsgálaton keresztül"-i felelősségtudatról.

Eprjes Károly csalódni fog. Csalódni fog, mert nem ismeri a politika lélek-, és működéstanát.

Eperjes Károly sok-sok díjat és elismerést fog kapni a jobboldali kormánytól. Megérdemli.

Eperjes Károly istenes ember.

Isten óvjon bennünket az Eperjes Károly által támogatott politikai erőktől...

Szólj hozzá!

Címkék: idézem polifika nincsremény ismertember

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr381120351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása