Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A szotyi, a töki

2009.05.19. 10:24 idelle

Gyerekkorom óta rágok, mint egy mókus, sokáig szotyit, aztán évekkel ezelőtt áttértem a tökmagra, abból is a mogyi tökmagjára, amelynek minősége ugyan nem egyenszilárdságú, de amely az elérhető legjobb a magyar piacon.

Nehogy azt higgye bárki, hogy ez egy olcsó hobbi, én 250 forint körüli árnál szálltam be (200 grammos csomag), majd sokáig 299 volt, pár hónappal ezelőtt viszont nemcsak hogy átlépte a bűvös 300 forintot, hanem 329-ért adta a Spar. Ami azt figyelembe véve, hogy két este alatt elpusztítok egy ilyen csomagot, csaknem a luxus kategóriába tartozik.

Legutóbbi vásárlásom alkalmával meglepődve tapasztaltam, hogy újra 300 forint alatt van (299, kerekítve 300, he-he) a cucc, viszont egy "meghökkentő ÁRCSÖKKENÉS" matrica virított a csomagokon, bónuszként az örök érvvel rajta: "Magyar cég!".

Határozott sejtésem szerint egyszerűen arról van szó, hogy egyre kevesebben fizették meg a horror árat és a (Magyar!) cég kénytelen volt csökkenteni azt. Nem ismerem a magyar tökpiacot, de egyébként a jelenlegi ár is túlzásnak tűnik számomra.

Hogy aztán válság idején több tökmag (szotyi) fogy-e vagy kevesebb, arról nem találtam információt...

Szólj hozzá!

Címkék: aggyávegyé ügyesroppantügyes markecing

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr511131127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása