Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ön kényúr, Almi?

2009.05.19. 08:09 idelle

Már megint ugyanaz a farokság. Ami számomra felér a holokauszttagadás tiltásával. Oké-oké, a rendőröknek a hatályos jog alapján kell eljárni, de valóban az a legnagyobb baja Köztársaságunknak, hogy egy kommunista vörös csillagot hord egy nyilvános rendezvényen?

Hazánk jelenlegi jogrendjének sok-sok jogszabályát az a félelem inspirálta, hogy bármikor megtörténhet a kommunista restauráció. Pedig á, dehogy: a kapitalista restauráció sokkal kedvezőbb az "Uraknak".

A tiltás elleni alapérvem az, hogy nem a vörös csillag, nem a horogkereszt, nem a nyilaskereszt, magyarán nem a szimbólumok követték el a bűnöket, irtottak ki (száz)milliókat. És ami a legrosszabb, hogy a tiltással önmagával ezek az eszmék sem szűnnek meg, ráadásul az ilyen tiltás csak az idiotizmusnak szolgál táptalajul. Emlékezzünk a Magyar Narancs bekezdés-elválasztó csillagaira, a pécsi karácsonyfa díszeinek megtámadtatására vagy mint nambörvanra, a Heineken vörös csillagjának betiltása iránti földemhedésre.

Ez a jogszabály idejét múlt, rossz és haszontalan. Ideje lenne hatályon kívül helyezni.

A kép innen van: www.omniplan.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: oszoljanak hatalmiszóval polifika méééér

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr581130902

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.22. 11:55:56

Hángéríen KukluxklánMai hír: Horogkereszt formában éghető anyagot locsoltak a földre, majd meggyújtották Mendén, a cigányok által lakott utcában. Személyi sérülés nem történt. A faluból hajnali fél négykor érkezett bejelentés a monori rendőrségre &ndash…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása