Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Hipergagyi

2009.05.21. 23:23 idelle

 A kép innen van

Esti baráti mélybeszélgetésből értem haza, agyam tele, a párom is valami oltári fontos családi témával fogad, közben szól a tévé, az RTL Klubon választanak valami szépészeti modellarcot, mit mondjak, katasztrófa. 

Mióta ember néz az égre vörös csillag volt reménye világ a világ, a szépség top-topic, ez most már a bizniszek csúcsa, szépet választunk, mert a vélt vagy valós, de legalábbis megszavazott szépség eladható, ömlik a pénz, mindenki boldog, kivéve Molnár Csillát. Párom morog, mert minden megnyilatkozásnál az orális-anális kérdéskörre terelem a témát, nem azért, mert szexista, netán perverz lennék, hanem mert cinikusan tárgyszerű vagyok. Nem, nem gondolom, hogy mindenki lefekszik valakivel a siker érdekében, de elég jellemző lehet. Ennél már csak az a jellemzőbb, hogy az nyer, aki a rokonságában több sms-, vagy általánosságban szavazó-kapacitást tud felmutatni. Külön szerencse, hogy a szépség szubjejktív, így lehet mondani, hogy óóóó, nahát-nahát, mindenkinek más tetszik, a nép döntött, mi nem tehetünk róla.

Valami szőke nyer, átlagos arc, külön pechje, hogy némileg emlékeztet Molnár Anikóra, akiről újfent kiderült micsoda, most már csak az árról vitatkoznak. Személyes véleményem, hogy igazán le lehetne szállni a szőke-imádatról, ha már a hétköznapokban mindenki szőkenős vicceket mesél. A végelszámolásnál mégis minden férfi szőke hajkoronát képzel a farka köré, természetes, de némileg szánalmas.

A "világbéke" szerencsére kimarad, de mindenki kap egy kérdést, amire válaszolnia kell, az elrebegett műőszinteség kb. annyit tesz hozzá az sms-számhoz, mint Szijjártó Péter a Fidesz-szavazatokhoz.

Nem óhajtanám herótozni a Velvet arca versenyt e helyütt, de ahol a lebonyolítás rendje borzalmasabb, mint Hajós Andrást énekeltetni, az már tényleg überciki.

Konklúzió persze nincs, ha lenne pénzem szarásig, harminc-negyvenes, VALÓDI nőknek rendeznék szépségversenyt, ahol mindenki nyerne, sőt: a verseny az életben zajlik, ahol minden elismerő férfipillantás győzelmet jelent. Különdíj: az elismerő férfipillantás a megszólalás után. 

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok gagyisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr501136548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása