Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ki is a komcsi?

2009.05.25. 12:51 idelle

Soha nem olvastam tüzetesen. Régóta nem olvasok bele egyáltalán. Nagy néha olvasom el a címlapot, ha éppen beleakadok.

A Magyar Nemzetről van szó, amely régóta már csak egy politikai pamflet, a seggnyaló propagandaújságok legalja (ezt egy Népszavával terhelt országban írom!).

Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy "online" változata napokkal követi a nyomtatottat - nyilván a Szentkirályi utcai sajtóosztályon jóvá kell hagyatni az "onlájnosítást" -, akkor az egész válik siralmasan groteszkké.

Mindezt persze a demokrácia egyedüli letéteményese, a Fidesz Magyar Kommunista Párt házisajtójaként.

Mondom, számomra szóra se érdemes ez az okádék brosúra, de nagyon tetszett, amit a május 18-i címlapon találtam: "A Fidesz demokratikusan elszámoltatna, az MSZP retteg a sötétség seregeitől"

Hogy az MSZP "retteg", az rendben is van, minden okuk megvan rá. De a mondat első felében leírt súlyos hibát még A Párt Lapjaként sem illik elkövetni! Egy parlamentáris demokráciában ugyanis egy politikai párt nem számoltathat el egy másikat! Az elszámoltatásra kizárólag az ügyészség-bíróság jogosult!

A Fidesz tehát címlapra tetette, hogy szarnak a demokratikus alapelvekre, intézményekre. Hogy kvázi utasítani fogják az ügyészséget, bíróságot az eljárásokra. Ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy Orbán Viktor nemzetvezető szerint az elszámoltatáshoz szükséges demokratikus közakarat és a "bajvívás szabályai szerinti erkölcsi alapunk" egyaránt megvan (hahaha, nekik, erkölcsi alapjuk!!!???? ), akkor a dolog teljesen nyilvánvalóvá válik.

Ehhez képest a Jobbik megfotosoppolt, "Gyurcsány bilincsben" képe, kutyafüle. Csak hogy tudjátok polgártársak, mi vár ránk. 

A kép innen

Szólj hozzá!

Címkék: polifika akkoreztmostígyhogy ön kényúr

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr481142522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása