Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Örömhír

2009.05.31. 12:52 idelle

Unottan kapcsolgattam a tévét ma délelőtt, amikor is a királyi egyesen megláttam egyik kedvenc prófétámat, Eperjes Károlyt.

Rózsafüzérekről, a hit átadásáról, ilyenekről beszélt átszellemülten, meg arról, hogy újra kell evangélizálni az országot.

Mint tudjuk, az evangélium örömhírt, az evangelizáció pedig az ige hirdetését, térítést jelent.

Nekem az lenne az igazi örömhír, ha eltűnnének az önjelölt, téríteni akaró próféták.

A Heti Válasz Orbán Viktorral készített interjút, a címplapon a fáradt és enyhén zavart szemű (kíváncsi leszek, a Magyar Nemzet mikor készít hétvégi különkiadást Orbán Viktor "őrült" képeiből, ahogy tette azt Gyurcsánnyal, na, addig szeretnék élni) nemzetvezető, a cikk  címe: Új világ készül. A pártelnök többek között felhívja a kormánnyal kapcsolatot tartó üzleti körök figyelmét - jééé, vannak ilyenek??? és csak a mostani kormánynál??? -, hogy ne kössenek hosszú távú szerződéséket, mert a Fidesz más alapokon fogja újjépíteni a gazdaságot. (Arról már nem is beszélve, hogy megint és mindig az elszámoltatásról beszél, amivel kapcsolatban korábban már elmondtam, mekkora idiotizmus.)

Elhiszem. Ismerjük a Fidesz-féle új világot, a Fidesz-féle gazdaságépítést. Az új világ lényege a retrohorthysta, nemzeti papírmasé díszletű párhuzamos hatalom-kialakítás, a gazdaságépítés lényege pedig, hogy nem Puch László a góré, hanem Simicska Lajos.

Az interjúban Orbán azt is mondja, nem fordulhat elő többet, hogy a bankokat olyan pénzből segítjük meg, amit a családoktól, az emberektől veszünk el. Akkor hogy is volt a Postabank 150 milliárdja??? 

Ami azonban a legjobban tetszik, az Orbán utalása arra, hogy a Jobbik a szocialista kormány nemzetbiztonságának kreálmánya. Hahharahahaha. Figyelembe véve, hogy a Fideszen belül Orbán dönt mindenről, akkor hogyan is voltak-vannak azok a Fidesz-Jobbik választási együttműködések? Vitya, Vitya, te ennél jobb voltál, mielőtt még nem zakkantál meg...

Bréking: Orbán azt nyilatkozta, hogy nem lehetnek elbizakodottak, és még az is előfordulhat, hogy jövőre a baloldal nyer. Ügyes, roppant ügyes. Remélem, a hívek nem hisznek el ekkora marhaságot...

2 komment

Címkék: istenbarmai polifika ismertember ügyesroppantügyes

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr581154607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavel88 2009.05.31. 21:32:33

Igen szellemes írás, igen érdekes írás. Ez kiderül az általa (nem) korbácsolt indulatokból és hozzászólásokból is. Ezt észre kéne venni és valami érdekes és értelmes dolog után nézni. Írj egy regényt vagy verset!:DDD

ügyfélszolgálatos 2009.05.31. 21:56:15

Á még nem értek ide a habzó szájú jobb fanatikkerek... Egyébként szép, hogy ezeket leírtad, de sajnos tudod akinek esze van már tudja, hogy milyen alakok ezek, akinek meg nincs az rájuk szavaz. És teljesen felesleges mit írsz, úgy is csak provokációnak minősítik.
süti beállítások módosítása