Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A vég közepe

2009.06.05. 11:13 idelle

Ismerősöm levelet (e-mailt) kapott Göncz Kingától mint az MSZP EP-listájának vezetőjétől. A sok locsogás között a leginkább figyelemre méltó az a felhívás (kérés), amely szerint fontos lenne, hogy minél több embert győzzünk meg a szavazás fontosságáról és így vegyük rá őket a szavazásra.

Kedves Kinga Néni! El tetszik lenni tájolódva. Én nem győzök meg senkit semmiről, főként olyan dologról, amiről én magam sem vagyok meggyőződve. Sem meggyőzve. Ha szűken vesszük, éppen pont hét évük volt arra, hogy Önök győzzenek meg engem. Meggyőzzenek, hogy maradt valami abból a felelősségből, amellyel én, a Nép vélem felruházva lenni politikusaimat. Meggyőzzenek, hogy én, a Nép valamennyire is fontos vagyok Önöknek, az ország vagyonát képező javak eltulajdonítása mellett. Akár mögött, nagyságrendekkel lemaradva. Meggyőzzenek, hogy az ország élére hozzáértő és felelős vezetőket választok és, a Nép vagy legalább vannak olyanok, ha máshol nem, a háttérben, akik értenek hozzá.

Kedves Kinga Néni! Önök nemhogy nem győztek meg ezekről, hanem éppen ellenkezőleg: tökéletesen lerombolták a parlamentáris demokrációról általam mint Nép által gondolt képet. Önök, játszópajtásaik hathatós segítségével, olyan szintre süllyesztették a politikai, és társadalmi kommunikációt, ami egy elmeszanatóriumban is feltűnne alacsony színvonala miatt. És így tovább.

Mivel hölggyel "beszélek", nem írom le, hogy lófasz a seggükbe. De így gondolom.

Ám nem ez az e-mail a politikai idiotizmus csúcsa, sokkal inkább a következő szórólap, amit a XIII. kerületben terjsztenek:

 

Igen, jól látják: a szórólap fekete-fehér, gyenge minőségű fénymásolat. És ha valaki a válság idején szükséges költségtakarékosságra asszociálna, annak elárulom: elfogyott a zseton! Már csak erre futja.

És bár Tóth Józseftől használt autót sem vennék, de nem az arckép a fő baj ezen a papíron.

Számomra egyszerűen hihetetlen és elképzelhetetlen, hogy a politikai kommunikáció még mindig a 2002-es szinten van (vagy az 1972-esen, majdnem mindegy). Akkor , amikor a tévé, a rádió a válsággal és a megszoríásokkal van tele, no meg főleg azzal, hogy az ész nélküli szoicális osztogatás az egyik oka a túlköltekezésnek, akkor miért gondolják, hogy a felsorolt intézkedésektől bárki is meghatódik!?

Ám a non plus ultra a lap alján nagy betűkkel szereplő "Ne hagyja magát becsapni!" szlogen. Kedves Tóth Úr! Ön és elvtársai egy egész országot csapnak be évtizedek óta!

De tudja mit? Hallgatok önre és nem hagyom magamat becsapni. Sajnálattal közlöm, hogy ez önnek és elvtársainak hatalom-, pozíció-, és állásvesztéssel fog járni.

És nem csapom be!

Szólj hozzá!

Címkék: idézem polifika gagyisztán nehazuggy

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr471165175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása