Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Guten Morgan

2009.06.05. 14:45 idelle

Egymás mellé teszek két hírt:

1) 6200 forintra várja az OTP-t a JP Morgan.

2) Beperelték a nagyágyúkat (gondatlanság, csalás és megtévesztés vádjával beperelte a Standard & Poor's, a Moody's Investors Service és a Fitch Ratings hitelminősítőket egy nyugalmazott amerikai ügyvéd).

Tegnap 3.360 forinton zárt az OTP. Legutóbb 2008. október elején volt 6.000. A 6.200 forintos célár közzététele spekulatív célú és felelőtlen.

Tavaly novemberben piacfelügyeleti eljárás indult a Morgan Stanley ellen, mivel két elemzőjük 2.600 forintos célárat határozott meg az akkor már jóval (csaknem ezer forinttal) magasabban álló OTP-re. És bár azóta a bankpapír megjárta a poklot, jóval alacsonyabb árat is megütve, felhívom a két Morgan szíves figyelmét a korrekt üzleti magatartás írott és íratlan szabályaira!

A világ és a befektetői gondolkodás megváltozóban van, kedves drágaöltönyös urak!

Guten Morgen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr421165604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása