Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Hogy a turul rakná belétek

2009.06.10. 14:36 idelle

 Há-turul

Nem azért mondom, de a Kismocskosban egy ilyen kiszólásért pofon jár. Azt írja ugyanis a XII. kerületi önkormányzat a közleményében, hogy aszongya: "...a most folyamatban levő jognyilatkozat pótlásra irányuló peres eljárás eredményeként nem kerülhet sor az ötvenes éveket idéző szobordöntésre a Hegyvidéken".

Én csak egy dolgot kérdezek ezzel kapcsolatban: az melyik évtizedét idézi a XX. századnak, amikor mindenféle hivatalos engedély nélkül állítgattak szobrokat - vagy csináltak azt a hatalom emberei, amit éppen gondoltak?

Egyebekben teszek a turulra, ha úgy tetszik, minden utcasarokra állíthatnak majd a fideszes elvtársak, legalább lesz mit leszarniuk a galamboknak.

1 komment

Címkék: bürók seggfejmagyar polifika nehazuggy arcátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr961176823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.13. 20:57:56

"Egyebekben teszek a turulra, ha úgy tetszik, minden utcasarokra állíthatnak majd a fideszes elvtársak, legalább lesz mit leszarniuk a galamboknak."
Hogyisne turulszobor: Feszület minden utcasarkon oszt' aki elfelejt pukkedlizni azt jól picsánrúgni.
Ja! A BKV-n meg jegy-bérlet bemutatás mellett fitymaszemle az arra illetékes gárdistánál.
Há' nőknél asztat ugyi nem tudom, h üket hogy lehet megfogni. Mindenesetre jó lesz a hitelesített keresztlevelet a zembernek magánáltartani.
süti beállítások módosítása