Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Autó-f faith reloaded

2009.06.26. 10:08 idelle

Méghogy a történelem nem ismétli önmagát...

Néhány hétig van egy kölcsönautónk, párom jár vele. Ma reggel korábban ment, mint én, alig hogy becsukta maga mögött az ajtót, már hívott is: egy állat bezúzta az anyósülés felőli ablakot és kirámolta a kesztyűtartót. Baromállat egyetlen dolgot vitt el: a CD-tartót, benne néhány, nem túl értékes másolt lemezzel. (Saját használatra, megvannak az eredetiek...)

Szóval pár száz forintért csinálta megint a kalamajkát. Megint, mert talán emlékeznek, alig másfél hónapja a saját kocsinkkal történt ugyanez, igaz, akkor nagyobb kárt okozott.

Ez alkalommal hosszabban gondolkoztam a rendőrség kihívásán, nem beszélve arról, hogy a soron egy másik kocsival is ugyanezt művelte ez a seggfej, de aztán lebeszéltem magamat, mert nincs fél napom várni egy párezer forintos kár miatt. Mindenesetre tervem már van.

Addig meg kellemes szórakozást kívánok Az operaház fantomjához...

A kép innen van.

Szólj hozzá!

Címkék: markec slendrián lopamagyar wannagetoff nincsremény

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr931209443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása