Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Gorillamarketing 2.

2009.07.08. 19:04 idelle

Megjelent egy cikk a Napi Gazdaságban, amit aztán többek között az index is átvett. A lényege, hogy állítólag csalók támadnak a TeszVesz internetes aukciós oldalon. A cikk legfontosabb mondatának a következőt tartom: "Az oldal adminisztrátorai azt kérik a felhasználóktól, hogy saját érdekükben ne fogadjanak el semmilyen aukción kívüli megállapodást, mert ha egy adásvételnek nincs nyoma a TeszVesz rendszerében, akkor az adott tranzakció lenyomozhatatlan, csalás esetén az ügy részletei nem deríthetők fel."

Néhány megjegyzés az ügyhöz:

1) Ez a csalási módozat elég régi, szerintem nincs élő aukciózó, aki még nem hallott róla.

2) Csodálkoznék, ha éppen a TeszVeszen akcióznának a rosszfiúk, a TeszVesz ugyanis pl. a Vaterához képest marginális. És - hogy PC legyek - elég gyengécske is. Nem tartom kizártnak, hogy a csőd szélén táncol.

3) A Vatera és a TeszVesz egy és ugyanazon tulajdonosi körhöz tartozik. Az elmúlt időszakban - elsősorban a termékfeltöltési díj miatt - érzékeny veszteségeket voltak kénytelenek elszenvedni. Úgy vélem, hogy ez a hír két célt hivatott szolgálni: reklámozni az oldalt (elsősorban az azt nem ismerőknek) és beijeszteni a felhasználókat.

Ha nem írtam volna róla, azt mondanám: annyira gyenge, hogy szót sem érdemel... :-)

Szólj hozzá!

Címkék: mútti markecing dolgozzálmégrajta

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr421233866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása