Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Répaszezon

2009.07.23. 15:05 idelle

Merthogy a répa vonult be a köztudatba mint szexuális (fallikus) cimbalom szimbóleum szimbólum, nem az uborka. Persze szegény újságírók (szerkesztők) is bajban vannak ilyenkor, mindenki a valagát áztatja a Karib-tengeren Balatonon, nem történik semmi, a műsorokat (újságokat) viszont ilyenkor is fel kell tölteni a cölöpökkel celebekkel ismertemberekkel, főleg mivel a nemismertembereknek két lángosevés és naptej-kenés között több idejük van olvasni.

A hétvégén vidéken jártam, a helyi újság vasárnapi kiadásában olvastam - de egyébként az arca már a címlapon ott virított - Molnár Anikóról, aki lassan már nemcsak, hogy nem "nagy Ő", de kis "x" (mint a magyarban a legjelentéktelenebb betű talán) sem bír lenni.

A kép innen származik

Azért próbálkozik még, ami számomra elképesztő, mármint az a kitartás, amivel nem hajlandó észre- vagy tudomásul venni, hogy sohasem következik már be a nagy áttörés, ő már csak megmarad Kiszel Tünde szintjén, illetve ez sem teljesen igaz, mert míg ez utóbbi valamilyen színfolt mégiscsak a magyar bulvárpaletta egén (képzavar rulez), addig Molnár tizenkettő egy tucat nőcske. Új mellek ide vagy oda (inkább ide, de ezt hagyjuk).

Az is feltűnt viszont, hogy az ismertemberek elkezdték kibeszélni, hogy hol, mikor, kivel dugtak, dugnak, ez ám a hírverseny, még megvárom, amíg a pisa-fosás-szarás-fehérfolyás lesz a téma, aztán elköltözöm a Marsra, esküszöm. (Tudom, egyeseknek földön túli gyönyört fognak okozni az ilyenek: "Keleti Györgyi bugyija néha pisapöttyös estére!". Vagy: "Alföldi Róbert tarkón fosta magát a Nemzeti női vécéjében!". Vagy: "Hüvelygomba okozott barnafolyást VV Ágicának!". És így tovább...)

Most olvasom, hogy Új-Zéland Ausztrália felé tart. Imádom az ilyen híreket! Mikor ér oda: azelőtt, hogy kihűl a Nap, vagy azután? Hol leszünk mi már akkor? Röviden: ki a szart érdekel egy ilyen "hír"???

Még lényegre törőbben: a silányság uralja a Földet, egy kicsit összakaphatná magát ez az új vírus...

Utóirat: ezt a posztot is az uborkaszezon ihlette, olyan is lett, bocs érte.

UPDATE, témába vágóan: Uj Péterék elkezdtek hülyéskedni a bloggerigazolvánnyal. Répaszezon rulez. Kár, hogy nem vicces, még csak fárasztónak sem mondanám. Ők is mehetnének nyaralni.

Ajánlom helyettük a Szóvicc blogot.

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok ismertember gagyisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr801262523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása