Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Még mindig van lejjebb

2009.07.30. 18:47 idelle

Az origo számolt be arról, hogy a tévémaci gengszteresített változatával kampányol az eMTíví.

Az egész persze egy vita következménye, melyben a királyi MTV névhasználatot akart szerezni a három betűre a zenei MTV-vel szemben. A bíróság persze elmeszelte őket, mert állításuk szerint nem összetéveszthető a kettő - ez persze főleg írott formában nem igaz. Fontos megjegyezni, hogy a METRO mint újság és a METRO mint nagykereskedelmi lánc az viszont kurvára összetéveszthető, én is például boltot olvasok és újságban vásárolok, de hagyjuk, van az idiotozmusnak az a szintje, amit már én sem értek.

Nem vagyok egy fetisiszta, de azt azért megjegyezném, hogy a mai világban, amikor minden tabut, szentséget, szép vagy szeretni való dolgot ezren döngölnek azonnal a sárba, valamint csinálnak belőle szexista, drogos, fegyveres, stb. paródiát, nálam nem ütött nagyot a klip. Magyarán, marha gyengusz lett.

Tanulsága azért van az ügynek: ilyen az, amikor egy szegény ország szétlopott tévéje próbál ujjat húzni egy pénzes multival. De azért az MTV (zenei, höhö) kreatívjai is elmehetnek a sunyiba...

2 komment

Címkék: médiákok lopamagyar mútti markecing

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr271278144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-= If =- 2009.07.31. 00:32:55

hm. ez vajon mi? dal? vagy magyar körkép némi történelmi felhanggal, verses-énekes formában? zavar van az erőben.
süti beállítások módosítása