Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Megfellebbezem

2009.08.12. 09:06 idelle

 

"Ettől azonban még megfellebezhetetlen tény, hogy aki az utóbbi tizenöt-húsz évben lett Magyarországon férfi, nő, esetleg ünnepelt transzvesztita, és nem töltött el legalább egy, de inkább tíz szórakozással és a züllés legmélyebb bugyraival teli éjszakát a Sziget fesztivál dzsuvájában, az valamit nagyon csúnyán elnézett. Minden tisztességes huszonöt és negyven év közötti magyar embernek vannak átszellemült mosollyal mesélt történetei..."

Megfellebbezem. Nem néztem el, nincsenek történeteim. Szigetszűz vagyok, s ahogy látom, az is maradok. Hogy budapesti ficsúroknak nagy élmény (volt) porban-sárban, hullarészegen a saját fostócsájukban hemperegni, elhiszem. Én ezen 87-től kezdve nyaranta túlestem, pl. valóban élvezetes vízitúrák során.

Életemből egy nyamvadt EFOTT-ot tudok felmutatni, az sem hozott semmi újat.

Szóval talán pont azért nem érdekel, mert MENŐ. Egyébként meg nem fogok dárenbézre dudorogni...

Szólj hozzá!

Címkék: alapvetés kúttúra privátim zember

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr901304478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása