Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Apám, kezdődik

2009.08.28. 23:27 idelle

Épp elkezdtem egy posztot a Polgárok Háza születésnapi öklendezős buliján elhangzott faszságok taglalásról, amikor megérkezett a hír: egy fideszes képviselő betiltaná a melegfelvonulást.

Jelen posztomban nem a melegfelvonulásról fogok írni. Arról sem, hogy a XXI. században a homoszexualitást mentális betegségnek hívni mentális betegségre utal (politikusnak lenni is az). Még csak arról sem, hogy a kiskorúak minden reggel hajléktalanok, kutyaszar és egymásra fittyet hányó polgárok között mennek iskolába, hogy az internetet kinyitva, a 150 műholdas csatornát vagy éppen bármelyik bulvárszart lapozgatva egy melegfelvonulásnál sokkal erkölcstelenebb dolgokat keresnek és találnak. Arról sem, hogyan jön ahhoz egy képviselő, hogy bármit be akarjon tiltatni. Arról sem, hogy amikor imádott Pártvezetője irányításával a Kossuth teret, az Astoriát és még ki tudja milyen köztereket néztek ki és foglaltak le maguknak, valahogy nem jutott senkinek eszébe a "belvárosi közlekedés ellehetetlenítése". Arról meg a legkevésbé, hogy a politikában sem történik semmi véletlenül, tehát ez a...khm...nő parancsra okádta a szart a száján.

Egyetlen dologról kívánok csak írni: a Párt reakciójáról. Ami csupán annyi volt, hogy Ékes nem a párt véleményét mondta, és erről az ügyről többet nem kívánnak nyilatkozni.

Apa, kezdődik (folytatódik). Sokan emlékszünk még a stílre. Aki nem, az készüljön, ez fogja uralni húsz évig az országot, ez lesz a közbeszély topnívója. Nem csak arról az antiszemita, homofób (vidéki) átlagmagyar gondolkodásmódról van szó, ami a Fidesz vezérkarát és rajongótáborukat (szavazójuk sokkal több van!) jellemzi. Hanem arról a sunyiságról is, ami - tudván, hogy ez a viselkedésmód nem illő, de még mindig jellemző - pusztán szavazatszerzési célból engedi és biztatja a taplóságot.

A Fidesz szavazótáborának egyre nagyobb része fiatalokból áll. Akik egy része viszolyog tán a "másságtól", de tapasztalatai révén (külföldi utak, tanulmányok, Sziget, internetes kapcsolatok) tudja hogy a másság nem "szörnyetegség", nem fertőz, csak annyit szeretne elérni, hogy....tulajdonképpen csak annyit, hogy neutrális legyen.

Az, hogy a Fidesz szatelitszervezetének díszfasza, Semjén idióta, megbocsátható, elvégre nem kis teher, hogy egy totálisan abszurd szervezet elveit felvállalva kell politizálnia. Ne feledjük, hogy az ájtatosmanóknak mindig van titka! De a Fidesz az ő pozíciójában igazán megengedhetné és megtehetné, hogy elkezd európéer módon politizálni.

De sokkal inkább úgy tűnik, hogy azok a srácok (Fidesz vezérkar!), akik annak idején füvet szívtak a Jurta Színházban, vészesen megöregedtek. Frusztrált, fóbiáktól szenvedő, a semmibe kapaszkodó öregurakká váltak.

Hogy plasztikus legyek: a buzikurva istenüket basszák meg, hogy a mai napig nem értenek semmit a Prófétájuk beszédéből...

Szólj hozzá!

Címkék: istenbarmai seggfejmagyar polifika nemzetveszető talpátvagyseggét

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr121344989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása