Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Parasztvakítás - 1.

2009.09.08. 12:17 idelle

A következőket bírta mondani a Fidesz Nagyeszű Sündisznócská- ja, Orbán Nemzetvezető Elvtárs seggevége, Navracsics Tibor:

„Ha jól dolgozunk, jövőre ilyenkor Orbán Viktor lesz a miniszterelnök.”

A kép a Nagyhatalmú Sündisznócska c. diafilből való

Először is, kíváncsi vagyok, miből jött rá erre a borzalmas nagy igazságra. Nem is, inkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyit kellett gondolkodnia, míg rájött erre.

Másodsorban, kedves Seggtúró Tibor: az ángyod térgye kalácsát dolgoztatok ti jól. Vagy hasznosan. Vagy bárhogy. A leendő győzelmetek oka mindenki számára világos. Azért ti tettétek a legkevesebbet, de azzal a kevéssel is ti okoztátok a legnagyobb kárt.

Harmadszor: ez a duma is (meg az előtte kb. tíz éven keresztül elhangzott süketelés) előre vetíti, mire, milyen stílusú kommunikációra számíthatunk.

Ugyanakkor csendben szólok, hogy mindama stílnek, rombolásnak, leleplezésnek és lejáratásnak, amit műveltek, meglesz a böjtje. Ti sem lesztek szerényebbek, titeket sem fog jobban érdekelni mások véleménye, mint a jelenlegieket, ti sem fogtok kevesebbet lopni (amit társtettesként eltettetek, már az is életfogytiglant ér), de ami lényegesebb, ti is ugyanezekkel a módszerekkel teszitek mindazt a kárt, amit majd tesztek, amivel a jelenlegiek. És mivel a XXI. században élünk, minden leírt és kimondott szavatoknak nyoma van, így minden egykori, másra értett, de rátok is vonatkozó szót az orrotokra lehet majd húzni (a pofátokba lehet vágni). Fogjuk is!

Azt már csak a ceterum censeo kedvéért írom le: vigyázzatok, mert egy idő után már nem lehet majd kire fogni a hibáitokat.

Szólj hozzá!

Címkék: polifika lámlenge nemzetveszető

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr281367923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása