Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

JIA-143

2009.09.11. 13:18 idelle

Ha nem a saját szememmel látom, talán el sem hiszem. Kedden este 6 óra körül csorogtam lefelé a Bimbó úton, előttem egy sötétkék Ford Fiesta haladt (?) a biztonságos 38-cal.

Hamar feltűnt, hogy a sofőr bal kezében telefont tart. Persze, Ford Fiestához nem veszük kihangosítót, nem telik rá, ok. Közben azt is megláttam, hogy az illető egy 40-45 év körüli hölgy, oppá, jó lesz vigyázni. Szóval kocogunk, kocogunk, útfelbontáshoz érünk, már szinte állunk, ekkor látom ám, hogy a kormányon egy papírlap fekszik, amit ez a nőstény a jobb kezével tart, persze közben vezetni is próbál, nem túl nagy sikerrel.

De egyszer ennek is vége szakad, alighogy befejezi a telefonálást, elkezd matatni az anyósülés előtt, néha azért ki-kikandikál a szélvédőn.

Az Aranka utcánál lekanyarodok, ő szerencsére megy tovább. Remélem, épségben hazaért. Mindenesetre, valahol lenyűgöző az ilyen emberek önbizalma...

Szólj hozzá!

Címkék: megyamagyar seggfejmagyar kénegondolkozni jia143

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr261370646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása