Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Bede Márton stílusában

2009.09.17. 17:13 idelle

Ma reggel a TV2-n Völgyesi Gabriella, ügyvéd - a mindenki által utált, ellenszenves jogász-stílben - védi a lehetetlent az MTV-székház ostromlóit, bizonygatva, hogy a közérdekű üzem működése súlyos megzavarásának vádja nem áll meg.

"Az egy dolog, hogy az ember itt mit lát és egy másik dolog a jogi minősítése, egy harmadik dolog az, hogy mi minősülhet olyan bizonyítéknak, ami komoly bizonyíték.."

Riporteri kérdésre szemrebennés nélkül válaszolja, hogy persze, a rongálás az megint más, a hivatalos személy elleni erőszak megint más (tehát szinte azt mondja, hogy ezek megállnak), viszont a közérdekű üzem működésének megzavarása megint más, mert arról szó sincs szerintük.

Akkor Bede Márton stílusában egy villáminterú Völgyesi Gabriella ügyvéddel:

idelle: Ügyvédnő, maga azt állítja, hogy az MTV-székház ostromakor a közérdekű üzem megzavarása tényállás nem valósult meg. Ha a másik oldal fizetné, be tudná bizonyítani, hogy a közérdekű üzem megzavarása tényállás megvalósult?

Völgyesi Gabriella, ügyvéd: Igen.

idelle: Köszönöm az interjút.

Szólj hozzá!

Címkék: arcátlan jogalsók

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr141388776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása