Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

KAH-231

2009.09.17. 08:58 idelle

Régebben, ha egy autó nem ment előtted az elvárható sebességgel, akkor lehetett tudni, hogy a) keres valamit, b) parkolni akar, c) a csomagtartójában 300 kg csempe lapul.

Mára megváltozott a helyzet. Túl azon, hogy belépett a sorba a d) egyszerűen béna opció, az egyik fő ok, hogy e) egyszerűen valami mást csinál.

Bár piros lámpánál a vezetőülésben sminkelő hölgyet már én is láttam, eddigi csúcsom egy sztrádán 120-szal robogó férfi volt, akinek a kormányán egy újság feküdt, amit jól láthatóan olvasott is. Mondhatnák, legalább haladt. Na ja.

Ugyanez nem volt elmondható tegnap reggel fél kilenc körül a Váci úton a címben jelzett rendszámú kék Ford Focus Sedan női sofőrjére, aki az ötvenes táblánál is csak (a biztonságos) 38-cal haladt. Az ok: kávézott. De nemcsak itta, hanem előbb akkurátusan kevergette is vezetés közben. És láthatóan sokkal jobban elfoglalta a kávézgatás, mint a forgalom és a vezetés.

Az emberek egyre fáradtabbak és nyűgösebbek, kell a kávé. De a legtöbben lenyugszanak, amikor tolókocsiba kéynsezerülnek vagy éppen szörnyethalnak. Ne kerüljön rá sor.

(A kép természetesen nem a szóban forgó hölgyet ábrázolja.)

Szólj hozzá!

Címkék: megyamagyar kah231 nőihölgy

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr971387734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása