Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Gyűlik a szar

2009.09.28. 13:48 idelle

De nem a pöcében, hanem a kedves Narancsurak feje felett, ahogy arra az előző posztomban is utaltam.

Politikailag persze tökéletes (közeli) húzás volt Rogántól, nekimenni a népszerűsége maradék morzsáit is elvesztő Egészségügyi Minisztériumnak, hiszen ugyebár az ellenséget nem elég legyőzni, meg is kell semmisíteni.

A parkoló-mizériának nyilvánva- lóan semmi köze a parkolóhoz, bár lehet az ügynek egy "gondos gazda" olvasata is, persze az azért önmagában is beszédes, hogy eleddig senkit sem zavart, hogy az EüM parkolója nem az EüM-é. Mondjuk jó móka lenne, ha a Minisztérium dolgozói nem parkolhatnának a Minisztérium épületének szerves részét képező parkolóban. Vagy járhatnának le kétóránként dobálni a kétszázasokat a pénznyelő automatákba.

Ám nyilvánvaló, hogy a parkolást Rogán sem fogja megtiltani, a fő cél a témázgatáson túl az, hogy pénzt akasszon le a közterület-használatért a Minisztériumtól, az államtól.

Mármint egyelőre ez is cél. Aztán a jövő évi kormányváltás után már lehet, hogy más szcenáriót fog fújdogálni a dunai szél.

Ha a bíróság ítélete jogerőssé válik, akkor ugyan lehet, hogy Rogán pénzt kér az EüM-től, de ez nem lesz más, mint az állami pénzpumpa újabb fejezete.

Vagy a Nemzetvezető Pajtás megmondja Rogánnak, hogy "Tónikám, ne baszakodj velünk", és akkor az V. kerület jelképes 1 Ft-ért 99 évre bérbe adja a parkolót az EüM-nek. Előre várom a kommunikációt.

4 komment

Címkék: polifika ügyesroppantügyes lámlenge

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr481412542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2009.09.28. 20:48:04

99 évre? Fenét. Csak 4 éves ciklusokra, amíg ők vannak hatalmon.

Peredhil 2009.09.28. 21:43:22

Egyik illusztráció jobb, mint a másik... :-)))

(Ja, és a "Gép-ész" nickű illető véleményére ne adj :-)))

Peredhil 2009.09.29. 09:53:36

Azért annyit tegyünk hozzá, hogy senki nem parkolhat ingyen a saját kocsijával a munkahelye környékén, ha nem ott lakik, ahol a cég van, és a cégének nincs parkolója.
Bizony, akkor dobálgatja a 200-asokat, vagy parkolási zónán kívül keres helyet...
(Ámbár ezt csak úgy mondom, a vita kedvéért, és eszem ágában sincs megkedvelni a Rogánt.)

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.09.29. 21:17:04

@Peredhil: hahh. ez nem munkahely, hanem minisztérium! :-D
süti beállítások módosítása