Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ja, ha semmi sem szent...

2009.09.29. 22:50 idelle

Az elején leszögezem, hogy antimilitarista vagyok, fegyvernek mondható tárgyként csak céllövöldei légpuskát használtam életemben, és nem csak nem tudnék rálőni senkire (gondolom ezt most), de nem is helyeslem az erőszak semmilyen formáját.

Másodszor: nem nagyon szoktam bulvárhíreket posztolni, de most muszáj.

Kajánul olvastam ugyanis a Giselle Bündchen esküvőjén történteket, főleg azokat a részeket, ahol a paparazzók áldozatnak állították be magukat. Figyeljük csak ezeket a gyönyörű mondatokat:

- a két fotós Bundchenék egyik szomszédjának házából, "diszkréten készítette" a felvételeket;

- mikor az autójukhoz indultak, az egyik biztonsági őr "fenyegető és támadó hangnemben" követelte Yuri Corteztől a fényképezőgépét és a memóriakártyáját;

- az AFP hírügynökség súlyos költségekről beszél a fotósuk Costa Ricába kiküldetése kapcsán.

A felsorolásból csak az a kitétel hiányzik, miszerint megakadályozták őket szent kötelességükben, a közvélemény tájékoztatásában.

Az, hogy rájuk lőttek, valószínűleg éles tölténnyel, durva és fölösleges húzás volt. Tanulhattak volna a jó öreg magyar csőszöktől, akik birtokháborítás esetén sóspuskával lőtték fenékbe a betolakodókat. Ha így történt volna, valószínűleg még nagyobbat röhögök.

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok wörldwájdsit ismertember arcátlan megérdemelted

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr681403653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása