Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ősasszony

2009.10.14. 17:47 idelle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roppant érdekes tudományos felfedezésről számol be az index, nevezetesen, hogy megtalálták a szárnyas dinoszauruszok evolúciójának eddig hiányzó láncszemét.

Mit mondjak, szarrá idegeskedtem magam az elmúlt 30 évben, mióta írni-olvasni tudok, hogy meglesz-e ez a láncszem vagy kénytelenek leszünk megint mindent Istenre és az Ő végtelen feledékenységére fogni. Évek óta már aludni sem tudtam a kétség miatt, lefogytam, már inni sem volt kedvem, nemhogy enni, gyakorlatilag az életemet mentették meg a kínai és brit tudósok.

Ennél viszont sokkal érdekesebb a fenti illusztráció, mellyel a nyilván szintén izgatott indexes szerkesztő próbálta (még jobban) feldobni a tudósítást. Jobban megnézve ugyanis, az ősi táj ősi tavában egy mezítelen nőszemély fürdik, és hiába álcázták farönknek, engem nem vernek át!

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok mókabóka nemnegatív ügyesroppantügyes

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr51450218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása