Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Banki szeretet

2009.10.27. 10:18 idelle

Szegény szerencsétlen (barom) bankok már tényleg nem tudják hogyan támadni a hiteltörlesztések rabigájában senyvedő magyar jobbágyokat (ez asszem szépecskére sikerült).

Ödön most Pinokkió helyett Einsteinnel támad, a Raiffeisen hasitasija nem kér kódot, a K&H már élete (életünk) végéig denszelni fog, a Citibank azonban a kedves ügyfél lelkére és érzelmeire próbál hatni, a következőképpen:

Én megértem, hogy a bankosokat már a családjukban sem szereti senki, nem beszélve a marketingesekről, de azért mégiscsak fura elképzelései vannak egyeseknek a szeretetről. Meg a kereskedelmi nyelvezetről.

Gondolom, nem sok "hiteles" polgár van, akit ne érintett volna szarul a válaság, és ne próbálná meg hitelkötelezettségeit, azok összegét minél inkább lenyomni, ahol lehet - ha lehet - felszámolni. Ez in concreto azt is jelenti, hogy nem szeretne újabbakat, még akkor sem, ha két éve még boldogan fogadta el az utolsó hitelcégecske plasztikkártyáját is, mert végre megvehette a gyerekek szobájába is az Orion LCD tévét.

Fordult azonban a világ, nem keveseknek okoz problémát a napi megélhetés, az élelmiszer, a rezsi, az iskoláztatás finanszírozása, és természetesen a lakás-, autó-, és egyéb hiteleké.

Egy ilyen környezetben borzasztó arcátlannak tartom ezt a reklámszöveget, mert a szeretteink azért szeretteink, hogy ne akarjunk nekik rosszat, mi több: jót akarjuk nekik. Ebbe pedig nem fér bele az a kikúrás, hogy hitelkártyát ajándékozunk nekik. Ha pedig nekünk kell finanszíroznunk az ő költéseiket, akkor ráadásul magunkkal cseszünk ki, a legszeretettebb szerettünkkel.

A Citibank marketingese monnyonle...

Szólj hozzá!

Címkék: idézem mútti markecing lámlenge kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr551475416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása